banner488

Çine Ak Parti’de Delege Seçimi Yapıldı

Çine Ak Parti’de Delege Seçimi Yapıldı
banner496
AK Parti Çine İlçe Başkanlığı'nda saat 12.00-17.00 arası delege seçimi yapıldı. Delege seçimine teşkilat üyeleri yoğun ilgi gösterdi.

Ak Parti’de kongre hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Bu yıl 4. olağan kongresini gerçekleştirecek olan Ak Parti’de delege seçimleri gerçekleştirildi. Delege seçimleri, Adnan Menderes Bulvarı üzerinde bulunan parti binasında gerçekleştirildi. Çine’nin 72 mahallesinde seçimlerde, Kasım ya da Aralık aylarında yapılması planlanan 4. Olağan Kongresinde oy kullanacak 400 delege belirlendi.

Genel merkezin ve il başkanlığının talimatı doğrultusunda delege seçimlerini yaptıklarını belirten AK Parti Çine İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Tosun, gerçekleşen delege seçimlerine yoğun ilgiden dolayı bütün üyelere teşekkür etti. Başkanı Tosun, “İlçemizde 6 bin 263 olan üye sayımızla, yoğun bir katılımla dele ge seçimleri gerçekleştirildi. Çine’de 400 delegemiz seçildi, 25 tane doğal delegemiz var, toplam 425 delegemiz oldu. 19 Ağustostan itibaren Çine İlçe Kongre sürecimiz başlayacak. Genel merkezimiz ve il başkanımız talimatı ile tarih belirlenerek ve İlçe Kongremizi hayırlısı ile gerçekleştireceğiz. Delege seçimlerimiz ve İlçe Kongremiz 2019 Seçimlerinde iyi bir sonuç almamıza inşallah vesile olur ve Çine’mize hayırlar getirir diye temenni ediyoruz. Bizim için bütün üyelerimiz delege olmayı hak ediyor. Katılan, oy kullanmaya gelen bütün üyelerimize teşekkür ediyorum, seçilen delegelerimize de hayırlı olsun” şeklinde konuştu.








































Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2017, 19:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472