banner488

Çine AK Parti’de Bayramlaşma

Çine AK Parti’de Bayramlaşma
banner496
AK Parti Çine İlçe Teşkilatı Kurban Bayramının ikinci gününde bir araya gelerek bayramlaştı. Şehit Sedat Taşan Parkı’nda gerçekleşen bayramlaşma törenine AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş da katıldı.

Yoğun katılımla gerçekleştirilen bayramlaşma programına AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun, Kadın Kolları Başkanı Nurten Payza, Gençlik Kolları ev sahipliği yaparken partililer, muhtarlar ve STK temsilcileri bayramlaşmada hazır bulundu. AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, “AK Parti'nin mazlumların kimsesizlerin partisi, Müslüman ülkelerdeki mağdurlara yardım etmeye de devam edeceğiz” dedi.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile kutlu yürüyüşte yer almak bizim için onurdur diyen AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, “Vesayetçiler bu güne kadar hep rahmetli Menderes’i işaret ederek, partileri korkuttular. Ama biz milletimiz için mücadele ettik. Millet ne derse o olacak. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile kutlu yürüyüşte yer almak bizim için onurdur, bizim için bir şereftir. Allah onu başımızda eksik etmesin. Bu güne kadar AK Parti’nin dağılması için türlü türlü oyunlar kurdular ve de kurmaya devam ediyorlar. Ama AK Parti’yi dağıtmak isteyenler avuçlarını yalayacaklar. Bakın biz siyasette de büyük işler başardık. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini getirdik. Biz AK Parti olarak yüzde 40’larda oy alarak seçimleri kazanıyorduk, ancak biz ülkemiz için hep çıtayı yükselttik. Şuan seçilme oranını yüzde 50+1’e çıkardık. Bunu ülkemizin geleceği için yaptık. Bu sistemin ne kadar yerinde bir sistem olduğunu önümüzdeki süreçte öğreneceğiz. Torunlarımız bize Allah razı olsun diyecekler” diye konuştu.

Çine’deki gelişmelerden de bahseden Savaş, “2 yıl sonra Çine’yi kimsenin tanıyamayacak. Çine Aydın-Muğla arasında çok değerli bir ilçemiz. Her türlü kaynak var iken sürekli göç vermesi olacak iş değil. Bazı yatırımcı arkadaşlarımızı harekete geçirdik. BİEN Seramikteki dostlarımız Çine Organize Sanayi Bölgesine yatırım yaptı. Bin 500 kişi buradan ekmek yiyecek. Yine bazı yatırımcılar ile iş imkanları çoğalıyor. Artık organize sanayi bölgesinde yer kalmadı. Genişleteceğiz. Çine’mizi daha yaşanılır bir ilçe yapacağız. Cezaevi geliyor, bakın cezaevi ile esnafımız kazanacak. Bunlar hep olumlu yatırımlar” dedi.


















Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472