banner488

Çine 24. Deve Güreşleri Festivali renkli geçecek

Çine Yenişehir Stadı’nda bu hafta sonu yapılacak olan Çine 24. Deve Güreşleri Festivali’nde Aydın, Muğla ve İzmir yöresinden toplam 94 pehlivan deve güreşecek.

Çine 24. Deve Güreşleri Festivali renkli geçecek
banner496

Saha içi hakemlik görevini Cengiz Duman, Gürbüz Pala ve Ali Akgün’ün yapacağı güreşlerde, masa hakemliği görevini ise Ekrem Dinçer, Hüsamettin Başoğlu, Ahmet Katı, Aytekin Kaya, Mustafa Öztürk, Özgür Güler, Fikret Alkaya, Mustafa Ayaz ve Faruk Üldürgür üstlenecek.


Çine’den; Çılgın Pala, Felek, Çılgın Bombacı, Şahmaran, Arap Sülo, Dala Dal, Çivici, İmren, Ege Efesi, Şerifan, Egemen, Aksaçlı, Zafer, Değirmenci ve Yörük Ali isimli develerin güreşeceği Çine 24. Deve Güreşleri Festivali’nde Aydın, Muğla ve İzmir yöresinden toplam 94 pehlivan devenin güreşeceği öğrenildi.

Çazgır Ali Ballı’nın sunumu ile yapılacak olan Deve Güreşleri Festivali, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in konuşmasının ardından başlayacak. Bayanların, güreşleri ücretsiz izleyebileceği festivalde önceki senelerde gerçekleştirilen halı gecesinin ise bu yıldaki festivallerde yapılmayacağı bilgisi alındı.


Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2013, 23:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472