banner488

ÇİMDER: Diyanet İşleri Başkanımız Yalnız Değildir

ÇİMDER: Diyanet İşleri Başkanımız Yalnız Değildir
banner269

Ramazan ayının ilk hutbesindeki ifadelerinden dolayı Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'a, Çine İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği 'den destek geldi.

Çine İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği (ÇİMDER), Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Erbaş'ın, Ramazanın ilk gününde TBMM'nin açılışının 100. yılına atıfta bulunarak okuduğu "Ramazan: Sabır ve İrade Eğitimi" konulu cuma hutbesi dolayısıyla basın açıklaması yaptı. Çine İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Ercan Yasak, “Diyanet işleri başkanımız Prof. Dr. Ali Erbaş Hocamız kendisine tevdi edilen görevini hakkıyla yapmaktadır” dedi.

Çine İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği (ÇİMDER) Başkanı Ercan Yasak açıklamasında, “Diyanet işleri başkanımız Prof. Dr. Ali Erbaş Hocamız kendisine tevdi edilen görevini hakkıyla yapmaktadır. Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Ali Erbaş Hocamız Cuma hutbesinde; Ey İnsanlar! Canımıza, malımıza, aklımıza ve neslimize zarar veren şeylerden uzak duralım, çağrısında bulunarak, ''İslam, zinayı en büyük haramlardan kabul ediyor. Lutiliği. eşcinselliği lanetliyor. Nedir bunun hikmeti. Hastalıkları beraberinde getirmesi ve nesli çürütmesidir.'' demiştir. Diyanet İşleri Başkanının görevi Yüce İslam Dininin esasları konusunda sahih dini bilgileri halka ulaştırarak, din konusunda halkı aydınlatmaktadır. Dolayısıyla dinimizin emirleri konusunda yapılan bu açıklamanın, bu bildirimin dinimizin bir emri olduğu unutulmamalıdır. Diyanet İşleri Başkanımızın, dinimizin emirlerini açıklarken kimi kesimler tarafından hedef alınmasını şiddetle kınıyoruz. Diyanet İşleri Başkanımıza insanlığın huzur ve mutluluğunu sağlamak için gönderilen dinimizin emirlerini, yani Allah'ın ve Resulünün emir ve tavsiyelerini dile getirdiği için görevini hakkıyla yapma gayretinde olduğu için teşekkür ediyoruz. Bizler İlayı Kelimetullah davasının bir neferi olduğumuzu ve her zaman hak ve hakikatin yanında duracağımızı, ilan ediyoruz. Diyanet İşleri Başkanımız yalnız değildir" açıklamasını yaptı” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472