banner488

CHP’liler Tırabuz’un düğününde buluştu

CHP Çine İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu üyeleri ile partililer, CHP Çine Gençlik Kolları Başkanı Önder Tırabuz’un düğününde bir araya geldi.

CHP’liler Tırabuz’un düğününde buluştu
banner496
Önder ve Fatma Tırabuz’un düğünü için Sarıoğlu Mahallesi’nde tertip edilen yemeğe,  Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, CHP İlçe Başkanı Tayfun Şahin, CHP Çine İlçe Başkan Yardımcısı Utku Şahin ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Kadın Kolları Başkanı Şengül Pak, CHP Çine Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Kıvrak, Erdinç Deveci, Burhan Kandemir, Erçin Karabulut, ADD Çine Şubesi Başkanı Ayşe Özkan Aşkar, CHP Çine Belediye Meclisi Aday Adayı Timuçin Karabulut, CHP Karpuzlu Belediye Meclisi Adayı Kerim Yüksel ve partililer katıldı.

Çiftçi Turgay Tırabuz ve ev hanımı Serpil Tırabuz’un oğlu ve Mehmet Tuncer Anadolu Lisesi öğrencilerini taşıyan minibüs servisi işletmecisi Önder Tırabuz, aynı zamanda CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı olarak üstlendiği siyasi görevini başarı ile Asyabahis sürdürmekte. 

CHP Gençlik Kolları Başkanı Tırabuz’a mutluluklar dileyen Çine Belediye Başkanı Dinçer ve beraberindeki partililer, yemekte kısa süreli olarak siyasi sohbet ederek, önümüzdeki yerel seçimler hakkında istişare yapmayı da ihmal etmediler.

Sohbette öte yandan önümüzdeki günlerde CHP’de tekrar başlatılan Belediye Meclisi aday adaylığı için de sürpriz isimlerin de öne çıkacağı bilgisine ulaşılırken, en kısa zamanda partiye katılımda bulunanlar ile  rozetli tanıtımın yapılacağı öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2013, 22:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472