banner488

CHP İl Başkanı İnci'den Başkan Dinçer’e Teşekkür Plaketi

CHP İl Başkanı İnci'den Başkan Dinçer’e Teşekkür Plaketi
banner496
Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Başkanı Bayram İnci ve CHP Aydın İl Yönetim Kurulu üyeleri, 16 Nisan'da yapılan referandum sonrası teşekkür ziyaretleri kapsamında Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’i  makamında ziyaret ederek, Çine’de referandum için yapılan çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, plaket takdim etti.

Ziyarette Bayram İnci, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’i 16 Nisan'da yapılan referandumda ki katkıları ve çalışmalarından dolayı teşekkür ederek başarılarının devamını diledi. Çine’nin Aydın’da önemli bir yeri olduğunun altını çizen Bayram İnci, Çine bizi yine yanıltmadı, dedi ve ziyaretin sonunda Başkan Dinçer’e teşekkür plaketi takdim etti.

CHP Aydın İl Başkanı Bayram İnci'nin nazik ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, "Biz Belediye olarak halkımız için çalışmaya, yeni hizmet ve projeler üretmeye devam edeceğiz. Destekleriniz ve nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyorum, plaketi de her zaman onur duyduğum ilçe örgütümüz adına alıyorum" dedi.




Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472