banner488

Celal Özden güven tazeledi

Celal Özden güven tazeledi
banner496

Çine Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Genel Kurulunda mevcut Başkan Celal Özden kongrede güven tazeledi.

Çine Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi seçimli Olağan Genel Kurulu, yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Tek liste ile yapılan genel kurulda mevcut başkanı Celal Özden ve yönetim kurulu üyeleri 5. kez görevi üstlendi. Çine Oto Galericiler Sitesi bahçesinde yapılan genel kurula kooperatif ortaklarının yanı sıra Aydın ve Muğla İlleri Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı Necip Saraç, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve ortaklar katıldı. Divan Başkanlığını Aydın-Muğla İlleri Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği Başkanı Necip Saraç’ın yaptığı genel kurulunda, kâtip üyeliklerini Çine Esnaf ve Sanatkârla Odası Başkanı Metin Uyar ve Bilal Cesur yaptı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okumasının ardından gündem maddelerinin oylamasına geçildi.

“Çine halkının hizmetindeyim, esnafın emrindeyim”

Genel kurulun açılış konuşmasını yapan Celal Özden, “Çine Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi’nin 2018-2019-2020 Olağan Genel Kurulu için toplanmış bulunuyoruz. 3 yıldan bu yana eksiksiz bir şekilde kredi vermeye devam ediyoruz. İşletme kredilerimiz 175 bin TL, iş yeri ve araç edindirme kredilerimiz 500 bin TL’dir. Bu para bize yetmiyor. Sayın Aydın ve Muğla İlleri Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı Necip Saraç’tan, işyeri ve araç kredilerini 1 milyon TL’ye çıkarmasını istiyoruz. Kooperatifimizin plasmanı 70 milyonu buldu. Her zaman olduğu gibi kooperatifimiz Aydın ve Muğla Bölge birlikleri içeresindeki kooperatiflerin içeresinde ilk beşteyiz. Sizlere Çine Esnaf ve Kefalet Kooperatifini kimlere teslim ettiniz diyenlere söylüyorum. İşte kooperatifin durumu. Yıllık ortalama karımız 400 bin TL’ye aştı. Biz yemiyoruz, yedirmiyoruz ve sizin haklarınızı en iyi şekilde koruyoruz. Ortaklarımızın çocuklarına 150 TL burs veriyoruz vermeye de devam edeceğiz. Verdiğiniz destek dolayı çok teşekkür ediyorum. Kooperatif Başkanı ve Celal Özden olarak Çine halkının hizmetindeyim, Çine esnafın emrindeyim” ifadelerini kullandı.

Yönetim Kurulu Listesi

Çine Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkan seçilen Celal Özden’nin yönetim kurulunda; Mehmet Kocabıyık, Hasan Ali Aslan, Süleyman Işık ve Kemal Özdanacı, yedek üyeler; Mustafa Ünal, Hüseyin Kurkut, Cafer Yetiş, Muhammet Coşkun ve Ali Rıza Ekin, Denetim Kurulu üyeliğine Hüseyin Üpbül ve Nuri Demiray, yedek üyeler Tahir Kozan ve Yusuf Gültekin, Bölge Birlik Temsilcilikleri ise Celal Özden, Mehmet Kocabıyık, Kemal Özdanacı yedek üyeler; Hasan Ali Aslan, Süleyman Işık, Nuri Demiray oldu.

Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2021, 12:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Adnan tamcı
Adnan tamcı - 3 yıl Önce

Hayırlı olsun başkanım.

Naci..Özal.................
Naci..Özal................. - 3 yıl Önce

Haylrll..olsun.başkanlm

Naci..Özal.................
Naci..Özal................. - 3 yıl Önce

Haylrll..olsun.başkanlm

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472