banner488

Çanakkale Zaferi Çine’de Kutlandı

Çanakkale Zaferi Çine’de Kutlandı
banner496

Çanakkale Zaferi’nin 106’inci yıl dönümü nedeniyle Çine’de çelenk koyma töreni düzenlendi.

Koronavirüs salgınına karşı ülke genelinde alınan tedbirler doğrultusunda 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106.yıl dönümü münasebetiyle Çine’de Mehmet Tuncer Anadolu Lisesinin hazırladığı programla kutlandı.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106.yıl dönümü münasebetiyle Çine Kaymakamlığı ve Çine Belediye Başkanlığı tarafından Çine Kuvayı Milliye Müzesi bahçesindeki Çanakkale Şehitler Anıtına çelenk sunuldu. Çelenk sunumunun ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile Mehmet Tuncer Anadolu Lisesinin öğrencileri tarafından şiirler okundu. Törende 18 Mart dolayısıyla düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ilçe protokolü tarafından ödülleri verildi.

Törene, Çine Kaymakamı Turan Erdoğan, Çine Belediye Başkanı E.Salih Dinçer, Çine İlçe Jandarma Bölük Komutanı Binbaşı Soydan Hekim, Çine İlçe Emniyet Müdürü İsmet Şimşek, Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan, kamu kurum kuruluşların amirleri, siyasi parti ilçe temsilcileri, oda başkanları, askeri erkan ile öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2021, 13:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472