banner488

Çakır,” Akçaova halkımıza hayırlı olsun”

Çakır,” Akçaova halkımıza hayırlı olsun”
banner269

Aydın Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) tarafından Çine'nin en büyük mahallesi Akçaova'ya 10 bin metrekare parke taşı gönderildi. AK Parti Çine İlçe Başkanı Cemal Çakır, "Akçaova halkımıza hayırlı olsun" dedi.

AK Parti Çine İlçe Başkanı Cemal Çakır, AK Parti Çine İlçe Gençlik Kolları Başkanı Egemen Yılmaz, AK Partili Çine Belediye Meclis Üyesi Efraim Çayır, Akçaova Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Nail Uzun, Akçaova Mahalle Muhtarı İbrahim Baysal ve AK Parti Akçaova Temsilcisi Yahya Değirmenci ile birlikte Akçaova'da Aydın Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) tarafından gerçekleştirilecek parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceledi. AK Parti Çine İlçe Başkanı Cemal Çakır, "Akçaovamıza belediyenin asli görevi olan ancak yıllardır söz verilip yapılamayan parke taşı döşeme işi, Sayın TMBB KİT Komisyon Başkanı ve aynı zamanda AK Parti Aydın Milletvekilimiz Mustafa Savaş Bey'in destekleri ile Aydın Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından gerçekleştiriliyor. İlk etapta 10 bin metrekare parke taşı döşeniyor. Bu çalışmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Düğün salonu, sağlık ocağı ve pazar yeri çevresi ile Gezirler mevkimizin parke taşı ihtiyacı karşılandı, döşeme çalışmaları ivedilik ile başlıyor. Akçaova halkımıza hayırlı olsun. Sayın TMBB KİT Komisyon Başkanı ve aynı zamanda AK Parti Aydın Milletvekilimiz Mustafa Savaş Bey başta olmak üzere Aydın Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığına teşekkür ediyor ve ilk etapta 11 mahallemizin daha parke taşı ihtiyacının karşılanacağının müjdesini veriyorum" şeklinde konuştu.

"Şahsım ve Halkım Adına Teşekkür Ediyorum"

Akçaova Mahalle Muhtarı İbrahim Baysal, mahalleye yapılan hizmetten dolayı memnuniyetini belirterek, "Bu hizmetlerden dolayı TMBB KİT Komisyon Başkanı ve aynı zamanda AK Parti Aydın Milletvekilimiz Mustafa Savaş Bey, Aydın Valiliği, AK Parti Çine İlçe Başkanı Cemal Çakır Bey, AK Parti Çine Belediye Meclis Üyesi Efraim Çayır Bey başta olmak üzere emeği geçen herkese şahsım ve halkım adına teşekkür ediyorum" dedi.

"Haklı ve Gururlu Sevincini Yaşıyoruz"

AK Partili Çine Belediye Meclis Üyesi Efraim Çayır ise, "Özellikle kış aylarında çamur deryasına dönüşen güzel memleketimde parke taşı döşenmesi hususunda Çine Belediyesi üzerine düşen görevi yerine getirmedi. Her seçim öncesi verilen vaatlere rağmen gerçekleştirilemeyen parke taşı çalışması Aydın Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından gerçekleştiriliyor. Bizde bu hizmetin haklı ve gururlu sevincini yaşıyoruz" diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Erdinç Gülşen yörükler mahalle muhtarı.
Erdinç Gülşen yörükler mahalle muhtarı. - 3 yıl Önce

Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Darısı başımıza.

SIRADAKİ HABER

banner472