banner488

Büyükşehir’den Şehitler Anısına Hayır

Büyükşehir’den Şehitler Anısına Hayır
banner269
Aydın Büyükşehir Belediyesi Mevlid Kandili nedeniyle ve İstanbul Beşiktaş'taki hain terör saldırısında şehit olan güvenlik güçleri ile vatandaşlarımız anısına il genelinde lokma ve pilav hayrı gerçekleştirdi.

Kent merkezi ve il genelinde 18 noktada yapılan lokma ve pilav hayrına vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken uzun kuyruklar oluşturdu.

Başkan Çerçioğlu Çakırbeyli’de Terörü Lanetledi

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Çakırbeyli’de verilen lokma hayrına bizzat kendisi katıldı.    

Vatandaşlar Mevlid Kandili ve şehitlerimiz anısına hayır gerçekleştiren Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na duyarlılıklarından dolayı teşekkürlerini ifade ettiler.

Başkan Çerçioğlu aziz şehitlerimiz anısına ve mevlid kandili nedeniyle il genelinde lokma ve pilav hayrı gerçekleştirdiklerini belirterek, "İstanbul Beşiktaş’ta birlik ve beraberliğimizi kasteden, kalleş terör saldırısında hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, acılı ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum. Terörü bir kez daha lanetliyorum” diye konuştu.









Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472