banner488

Büyükşehirden, 3 Kırsal Mahalleye Yangın Söndürme Tankeri

Büyükşehirden,  3 Kırsal Mahalleye Yangın Söndürme Tankeri
banner496

Aydın Büyükşehir Belediyesi, yangınlarda kullanılmak Çine’nin kırsal mahalle muhtarlarına 3 yangın söndürme tankeri hediye etti.

Aydın Büyükşehir Belediyesi bu yıl içerisinde farklı ilçelere 29 adet yangın söndürme tankeri teslim etti. Büyükşehir Belediyesi tarafından yangınlara karşı ilk müdahale amacıyla Nazilli, Söke, Çine, Köşk, Karacasu, Germencik ve Bozdoğan'a toplamda 29 adet yangın söndürme tankeri verildi. Büyükşehir Belediyesi, Çine İtfaiye Amirliğinde Kavşit, İbrahimkavağı ve Topçam Mahalle muhtarlarına yangın söndürme tankerleri teslim edildi. Törende, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, CHP Çine İlçe Örgüt Başkanı Tayfun Şahin, Aydın Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanı Mehmet Serdar Adanır, Aydın Büyükşehir İtfaiye Amiri Hasan Kılıç, Çine İtfaiye Amiri Muzaffer Yavuz da katıldı. İtfaiye personeli davetlilere aşure ikramında bulundu.

Yangın söndürme tankerlerini teslim alan muhtarlar, Büyükşehir'e teşekkürlerini ileterek, ani gelişen yangınlarda yangın söndürme tankerlerinin kendilerine çok faydalı olacağını söylediler. Yangın söndürme tankerlerinin 3 ton sutaşıma kapasitesi olduğunu ifade eden Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, "Çine'miz 72 mahalleden oluşuyor ve bu mahallelerimizin çoğu dağlık alanlara kurulu. Bu tankerler halkımızın imdadına en kısa sürede cevap verebilecek ve olası yangınları önleyecektir. Büyükşehir'in vermiş olduğu bu güzel hizmet bizleri mutlu etti" ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2018, 17:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472