banner488

Büyükşehir Çine’yi Dinledi

Büyükşehir Çine’yi Dinledi
banner496

Aydın Büyükşehir Belediyesi bürokratları Büyükşehir Belediyesi'nin mobil aracıyla Çine’ye gelerek vatandaşların taleplerini dinledi. Aydın'ın ilçelerini tek tek dolaşan Büyükşehir TIR'ı, diğer ilçelerde de vatandaşlarla buluşmaya devam edecek.

Çine’de vatandaşların Büyükşehir Belediyesi'nden taleplerini dinleyen bürokratlar, onlara Aydın il geneline, Çine’de ve mahallerine yapılan yatırımlarla ilgili bilgi verdi. Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ve CHP Çine İlçe Örgüt Başkanı Tayfun Şahin'de TIR'ı ziyaret etti. Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, TIR'ının vatandaşları dinlemek için Çine'ye gelmesinden mutlu olduklarını belirtti. Mobil araçta hazır bulunan Büyükşehir Belediyesi'nin Fen İşleri ve ASKİ dahil birçok biriminin yöneticisi Çine’ye ve mahallelere yapılacak olan yeni yatırımlarla ilgili de vatandaşları bilgilendirerek, vatandaşların taleplerini not aldı. Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından ayrıca Çine Hükümet Meydanında pilav üstü tavuk hayrı da yapıldı.

Büyükşehir Belediyesi'nin yürüttüğü çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade eden vatandaşlar, altyapı ve üst yapı çalışmaları için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür ettiler.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472