banner488

Bisiklet Yarışçıları, Çine’den geçti

Türkiye Bisiklet Federasyonu'nun 2014 yılı faaliyet programında yer alan "Bisiklet Aydın Yol Yarışları" başladı. Aydın-Muğla karayolunda startı verilen yarışların güzergahı kapsamında yarışçılar, Çine’den de geçti.

Bisiklet Yarışçıları, Çine’den geçti
banner269

Aydın Göz Hastanesi önünde başlayan 112 kilometrelik kulvarlı yarış, büyükler kategorisinde Çine Adnan Menderes Barajı Seyir Tepesi’nden dönülüp yine hastane önünde son buldu.

Cumhurbaşkanlığı Kupası'na hazırlık olarak değerlendirilen yarışlarda, yaklaşık 300 sporcu mücadele edecek. Üç gün sürecek bisiklet yarışlarında, şehiriçi yarışlar da yapılacak.

Yetkililerden Aydın’da 21 yıldır böyle bir bisiklet yarışı organizasyonu yapılmadığı bilgisine ulaşılırken, organizasyon kapsamında 20 ilden yaklaşık 300 bisiklet yarışçısının katılımda bulunduğu öğrenildi. Yarışlar Pazar gününe kadar sürecek.

Aydın-Muğla karayolunda startı verilen yarışlar, etaplarına ve kategorilerine göre üç gün sürecek. Ayrıca yarışlarda, polis ve ilk yardım ekipleri de yarış boyunca Mavibet sporculara eşlik edecek.(Murat TAN)




Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2014, 19:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472