banner488

Başkanlardan, 5 Öğrenciye Burs

Başkanlardan, 5 Öğrenciye Burs
banner269

Çine Kültür Derneği tarafından gerçekleştirilen 'Umudumuz Sanat' adlı gecede başkanlar tarafından verilen söz yerine getirildi.

Çine Kültür Derneği tarafından gerçekleştirilen 'Umudumuz Sanat' adlı gecesinde Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ve EYSİM Mineral Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir, derneğin belirlemiş olduğu öğrencilere verdikleri burs sözü yerine getirdi. Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer dernek tarafından belirlenen 4 öğrenciye bir yıl boyunca, EYSİM Mineral Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir ise yine derneğin belirlemiş olduğu bir öğrenciye 4 yıl boyunca burs yardımında bulundu. Çine Kültür Derneği Başkanı Mehmet Demir ve yönetim kurulu üyeleri Seval Yıldız, Olgun Başyiğit ve Ali Yıldız ve Ali Kafes ile birlikte Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ve EYSİM Mİneral Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir'i makamında ziyaret etti.

Çine Kültür Derneği Başkanı Mehmet Demir, "Sayın Enver Bey ve Sayın Muhammet Bey'in yardımları sayesinde 5 öğrencimize burs imkanı sağladık. Allah razı olsun. Gelecek sene hayırsever vatandaşlarımızı çoğaltarak bu burs olanağını daha çok öğrencimize sağlamak istiyoruz" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Ali  Söğüt
Ali Söğüt - 4 yıl Önce

Başkanlarımız ı yönetim kurulu ve duyarlı iş adamlarımızı kutluyoruz

SIRADAKİ HABER

banner472