banner488

Başkanlar, Çine’de Gazetecilerle Buluştu

Başkanlar, Çine’de Gazetecilerle Buluştu
banner269

Başkanlar,10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla, Çine'de görev yapan basın temsilcileriyle bir araya geldi.

Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Bircan Öter ve CHP Çine İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülgün Ok, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla, Haber Uğur Gazetesi İmtiyaz Sahibi Nijer Sağlık, Denge Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sezgin Madran ve Çine Madran Gazetesi Muhabiri Osman Yurttaş ile bir araya gelerek günlerini kutladı.

Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Bircan Öter, "Yerel gazeteler bizim için çok önemli. Gazeteciler bir kentin aynasıdır. Toplumun bilgilenmesinde aktif rol oynayan basın mensuplarımız, iletişim kaynaklarının değişmesine rağmen, yürüttükleri kamu görevini her zaman aynı takdire şayan sorumluluk bilinciyle, doğru ve tarafsız bir şekilde yerine getirmektedir. Sahadaki gazeteciler bazen bir kazada, bazen de doğal afetlerde, sırf doğru bilgi alıp hızlıca aktarmak adına gece gündüz demeden cansiperane çalışıyorlar. Kutsal saydıkları meslekleri uğruna yılmadan yorulmadan çalışan basın mensubu arkadaşlar faaliyetlerimizi, etkinliklerimizi üyelerimize yansıtmaktadır. Kendilerini özverili çalışmalarından dolayı kutluyor, emekçi gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyorum" dedi.

CHP Çine Kadın Kolları Başkanı Gülgün Ok ise, "Bütün CHP Çine ilçe örgütü olarak temsilen emekçi gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyorum. Halkın doğru ve tarafsız haber almasını sağlamak için özveri ile çalışan basın mensupları sayesinde ülkemizde bu güne kadar önemli gelişmeler sağlandı. Basın, demokrasilerin vazgeçilmez unsurudur. Ülkemizin geleceği ve milletimizin menfaatleri doğrultusunda ilkeli, doğru ve tarafsız bir şekilde çalışarak halkın haber alma hakkını sağlayan ve toplumun genel talep ve görüşlerini kamuoyuna yansıtma görevini üstlenen basın mensuplarımız bu yönüyle milletin duygularına tercüman, düşüncelerine ses olmaktadırlar" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472