banner488

Başkan Tosun, “ Çiftçilerimize Hayırlı Olsun”

Başkan Tosun, “ Çiftçilerimize Hayırlı Olsun”
banner496

AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Tosun, yeraltı su kuyuları ile ilgili yapılan çalışmalar sonucu dekar başına 10 liraya düşürüldüğünün müjdesini verdi.

Başkan Mehmet Tosun, çiftçilerden gelen şikayet ve serzenişlerin neticesinde, ısrarla takipçisi olduklarını söyleyerek, TBMM KİT Komisyonu Başkanı, AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş ve Milletvekili Rıza Posacı’nın yaptığı çalışmalar sonucunda çiftçilerden yeraltı suları, artezyenler ve sığ kuyulardan dekar başına 26 lira olarak alınan ücretin, 10 liraya düşürüldüğünün müjdesini verdi.

Çiftçilerin bir sorununun daha çözüldüğünü söyleyen Başkanı Mehmet Tosun, “Sulama Birliğinin çiftçilerden yeraltı su kuyuları ile ilgili bu dönem alacağı ücretlerde, çiftçilerimizden gelen şikayet ve serzenişler neticesinde, ısrarlı takibimiz, milletvekilimiz ve KİT Komisyonu Başkanımız Mustafa Savaş 'ın, milletvekilimiz Rıza Posacı’ nın sorunun çözümüne yönelik verdiği destek neticesinde DSİ tarafından çözüme kavuşturuldu. Bütün Yeraltı su kuyularından dekar başına 10 TL ücret alınması karara bağlandı. Şuana kadar ücretleri açıklanan tarife üzerinden yatıran çiftçilerimiz de mağdur edilmeyerek, fazla yatırdıkları ücretler mahsup edilerek mağduriyetler de çözülecek. Bu soruna kayıtsız kalmayarak çözüm noktasında irade gösteren, emeği geçen DSİ yetkililerine, Milletvekillerimize, Çine Ziraat odasına, muhtarlarımıza teşekkür ediyoruz. Çiftçilerimize hayırlı olsun” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Burhan  Özdemir
Burhan Özdemir - 5 yıl Önce

Amaç yer altı sularının para verme ye alıştırmak su satilamaz yer alti sulari satilamaz

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472