banner488

Başkan Özden’den yeni Başkana hayırlı olsun

Başkan Özden’den yeni Başkana hayırlı olsun
banner496

Çine Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Celal Özden, Çine Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Sert’e makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kısa bir süre önce ilçede yapılan Şoförler Odası seçimi sonrası Çine Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı seçilen Ahmet Sert ve yeni yönetime hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Çine Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Celal Özden’e yönetim kurulu eşlik etti. Sohbet havasında gerçekleşen ziyarette Çine Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Sert, “Yapılan nazik ziyaretten memnun kaldığını dile getirerek, kendisine verilen görevi yeni yönetim olarak en güzel şekilde yerine getirme gayreti içerisinde olacaklarını “söyledi.

Çine Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Celal Özden, “İlçemizde yöneticiler olarak bizler bulunduğumuz yerlerde Çine’mize hizmet için varız. Yeni bir maratondan çıktınız. Allah hayırlı mübarek eylesin. Hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın. İlçemiz için başarılı çalışmalarınız olur. Bizde sizlerle iftihar ederiz. Şimdiden Allah gücünüzü, kuvvetinizi artırsın” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472