banner488

Başkan Kale’den Gazilere Ziyaret

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, 19 Eylül Gaziler Günü’nde görüştüğü gazileri evlerinde ziyaret etti.

Başkan Kale’den Gazilere Ziyaret
banner269

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, 19 Eylül Gaziler Günü Kutlama törenlerinde esnasında bazı gazilerin “Başkanım Allah sizden razı olsun. Bizleri her zaman hatırlıyor. İlgi ve alaka gösteriyorsunuz. Müsait olduğunuz bir gün evimize kahve de içmeye bekleriz” şeklindeki davetlerine duyarsız kalmayarak ilçede bulunan gazileri evlerinde ziyaret etti.

Gazilere yaptığı ziyaretlerde onların sorunlarını, isteklerini dinleyen Başkan Kale, “Bildiğiniz her zaman sizlerin yanınızda olmaya gayret ediyoruz. Sizlerin sorunları benim sorunumdur. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ne gerekiyorsa yapacağımızdan hiç şüpheniz olmasın” dedi.

Başkan Kale’nin kendilerini ziyaret etmesinden dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu dile getiren Gaziler; “Allah sizden razı olsun. Sizler sadece resmi törenlerde değil her zaman bizlerin hal hatırlarını soran, sıkıntılarımızı giderme gayreti göstermektesiniz. Yaptığınız bu ziyaret bizi onurlandırmıştır” şeklinde konuşarak teşekkür etti.

Başkan Kale, ziyaretler esnasında 19 Eylül Gaziler Haftası’nda çekilen resimlerin yanı sıra çeşitli hediyeleri de gazilere takdim etti.








Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2015, 02:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472