banner488

Başkan Eşiyok’a Altın Madalya

Başkan Eşiyok’a Altın Madalya
banner496

Çine Ziraat Odası Başkanı seçilen Osman Eşiyok'a, Eski İncirliova Ziraat Odası Başkanı İhsan Ayaydın Çine ve Aydın çiftçisi için çalışan Eşikyok’u tebrik ederek altın madalya hediye etti.

Çine Ziraat Odası seçiminde, 4 sene sonra rakibine 28 oy fark atarak yeniden Ziraat Odası Başkanı seçilen Osman Eşikyok’a, Eski İncirliova Ziraat Odası Başkanı İhsan Ayaydın Çine ve Aydın çiftçisi için yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Eşiyok’u tebrik ederek altın hediye etti.

Eski İncirliova Ziraat Odası Başkanı İhsan Ayaydın,”16 sene aralıksız İncirliova Ziraat Odası başkanlığı yaptım. 16 sene içerisinde 4 yıl Osman başkan ile birlikte çalıştım. Defalarca Ankara'ya gittik. Tarım ve Maliye Bakanlığı departmanları ile görüştük. Osman başkan Çine ve Aydın çiftçisi için çok çalıştı. Pamuk, mısır, buğday ve çiftçilerin alacağı destek primleri için çok iyi çalıştı. Osman başkan hükumet departmanları ile arası çok iyi olduğu için sadece Çine çiftçisi değil Aydın çiftçisi de fayda gördü. Başkan Osman’ın bu yaptığı hizmetlerden dolayı biz çiftçiler olarak kendisine bu altın madalyayı takıyoruz. Çünkü biliyoruz ki önümüzdeki bu 4 sana içerisinde başkan aynı hevesle çiftçi için çalışacak ve Ankara’dan çiftçiye devamlı destek getirecek. Bizim için son derece kıymetli bir arkadaşımız, tekrar seçimi kazandığı için biz iftihar ediyoruz. Ayrıca Osman başkanın kardeşi Yücel Eşiyok'u da tebrik etmek istiyorum. Oda çok iyi bir çiftçi hayvan alım satımı yapan kardeşimiz. Her iki kardeşin Aydın çiftçisine destekleri çok büyük. Yine dediğim gibi aldığımız bu destekler sadece Çine değil tüm Aydın çiftçisine yaradı” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472