banner488

Başkan Dinçer'in 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 92.Yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Dinçer'in 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
banner496
 Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ifadesi ile “ En Büyük Eserim ” dediği Cumhuriyetimizin kuruluşunun 92. Yılını yaşamanın gurur ve heyecanı içerisinde olduklarını belirten Dinçer, “Cumhuriyet, her şeyini kaybetme noktasına gelen bir milletin ulusal bağımsızlığını kazanabilmek için giriştiği milli mücadelenin sonucunda elde ettiği büyük bir zaferin sonucudur.  Bugün, her zamankinden daha çok sahip çıkmamız gereken Cumhuriyetimiz, eşitlik, özgürlük ve çağdaşlık ilkelerini kapsamasının yanında büyük bir düşüncenin de ürünüdür.

Bize düşen çocuklarımıza gerçek bir miras olarak Cumhuriyetin kazanımlarını bırakmak, onu yükseltmek ve yüceltmek, bir dirilişin, yeniden var oluşun simgesi ve bağımsızlığımızın işareti olan Cumhuriyet Bayramını en güzel şekilde kutlamaktır.

Bu büyük gün vesilesi ile başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi hürmet, minnet ve şükranla anıyor, tüm halkımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyorum” ifadelerini kullandı.

 

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2015, 17:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472