banner488

Başkan Dinçer’in 18 Mart Çanakkale Zaferi mesajı

Başkan Dinçer’in 18 Mart Çanakkale Zaferi mesajı
banner496
Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çanakkale Zaferi’nin 103’üncü yılı dolayısı ile mesaj yayımladı.

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer mesajında, “Tarihimize altın harflerle yazılan Çanakkale Zaferi’nin 103. Yılını kutlamanın ve gözünü kırpmadan canını veren aziz şehitlerimizi anma günü olan Şehitler Gününü bir kez daha anlamanın onurunu yaşıyoruz.

Türkiye Cumhuriyeti’nin önsözü olan Çanakkale Zaferi, büyük kahramanlıklar ve insanüstü fedakarlıklara tüm dünyayı hayrete düşürmüş ve dört bir yanımızı saran emperyalist güçlerin akıllarına “Çanakkale Geçilmez” sözünü kazımış, Milli Mücadeleye de güç vermiştir.

Ayrıca Şanlı Ordumuzun Afrin'de teröristleri etkisiz hale getirmek üzere başlattığı Zeytin Dalı Harekatında şehit düşün askerlerimize de Allah'tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyor, bu vesileyle bir kez daha terörün her türlüsünü lanetlediğimizi, kınadığımızı ifade etmek istiyorum.

Şehit ve gazilerimiz hiçbir değerle ölçülmeyecek fedakârlıkları ile bizim bu topraklarda hür olarak yaşamamızı sağlamışlar, sağlamaya da devam etmektedirler.O gün Çanakkakale’de nasıl kenetlenmişsek bugün de hep beraber kenetleneceğiz.

Askerlerine “Taarruzu değil, ölmeyi” emreden Gazi Mustafa Kemal önderliğinde dünyada eşi benzeri görülmemiş bir destanın, bir dirilişin göstergesi olan 18 Mart ruhunu her yıl yeniden anlamaya çalışarak, tüm şehit ve gazilerimiz ile isimsiz nice kahramanlarımızı sevgi, şükran ve rahmetle anıyor, saygılar sunuyorum” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472