banner488

Başkan Dinçer’den 10 Kasım Mesajı

Başkan Dinçer’den 10 Kasım Mesajı
banner496
Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 79’uncu yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Dinçer, “Atatürk’ü yad ederken onun fikirlerini yaşatmak,  istediği Türkiye’yi ortaya çıkarmak ve gösterdiği hedeflere ulaşmak için daha çok çalışmalı ve birlik içinde olmalıyız” dedi.

Başkan Dinçer, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Cumhuriyetimizin kurucusu, Büyük Komutan, Eşsiz Devlet Adamı Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ölümünün 79’uncu yılında saygı, şükran ve özlemle anıyor, aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyoruz.

Atatürk’ü yad ederken onun fikirlerini yaşatmak,  istediği Türkiye’yi ortaya çıkarmak  ve gösterdiği hedeflere ulaşmak için daha çok çalışmalı ve birlik içinde olmalıyız. Bizlere düşen görev Atatürk’ü ve en büyük eseri Cumhuriyet’i anlamak, Cumhuriyet’in değerlerini her koşulda korumak, Türkiye’yi aydınlık yarınlara taşımaktır.

Atatürk ilke ve inkılâplarıyla çağı yakalayan ve sürekli gelişen ülkemiz, bugününü elbette büyük öndere, silah arkadaşlarına, şehitlerine ve gazilerine borçludur. Bizler Atamızın gösterdiği aydınlık yolda, ilke ve inkılâplarının ışığında yürümeye devam edeceğiz. Fikirleri ve eserleri ile bizlere ışık tutan bu büyük dehayı, sonsuzluğa uğurladığımız günün 79’uncu yıldönümünde saygı, sevgi ve rahmetle anıyoruz.”

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2017, 01:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472