banner488

Başkan Dinçer Kadınlara Karanfil Dağıttı

Başkan Dinçer Kadınlara Karanfil Dağıttı
banner496

Çine Belediye Başkanı E. Salih Dinçer, 8 Mart Kadınlar Günü nedeniyle kentin cadde ve sokaklarında kadınlara karanfil dağıttı.

Çine Belediye Başkanı E. Salih Dinçer, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kentin cadde ve sokaklarında kadınlara karanfil vererek günlerini kutladı. Başkan Dinçer’e, CHP Çine İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülgün Ok ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Başkan Dinçer, “Yaşamın her alanında bizleri onurlandıran, ortak değerlerin yaşatılmasında sergiledikleri fedakârlık ve hoşgörüyle bütün güzelliklere layık olan kadınlarımız her zaman başımızın tacı olmuştur. Buna rağmen ülkemizde neredeyse her gün yeni bir kadın cinayetine tanık oluyor ya da kadına şiddet olayları ile ilgili haberleri okuyoruz Kadına yönelik şiddete ve baskıya son vermek, kadının toplumsal ve siyasal yaşama etkin olarak katılmasının yolunu açmak hepimizin görevidir. Toplum olarak kadınlarımıza ne kadar çok fırsat sunarsak, o oranda güçlenir ve ileriye gideriz. Her türlü ayrımcılığın ve argonun olmadığı, kadın cinayetlerinin ve kadına şiddetin tarih olduğu, kadınların kültürel, ekonomik ve siyasi hayatta hak ettikleri yeri aldığı, hayatın her alanında eşit haklara sahip olarak kadınlarla birlikte yan yana yürüyeceğimiz bir toplum dileğiyle, başta İlçemiz kadınları olmak üzere tüm kadınlarımızın "8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü” kutluyorum” şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472