banner488

Başkan Dinçer'den Kuaför ve Berberlere Malzeme Desteği

Başkan Dinçer'den Kuaför ve Berberlere Malzeme Desteği
banner496

50 gündür faaliyeti durdurulmuş olan berber ve kuaförlerin korona virüse karşı dezenfekte ettiren Başkanı Dinçer’den, 11 Mayıs’ta kapılarını müşterilere açan berber ve kuaförlere bir destek daha geldi.

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, 11 Mayıs öncesi kuaför ve berberin korona virüse karşı dezenfekte çalışmalarını gerçekleştirdikten sonra açılan iş yerlerini tek tek ziyaret ederek hijyen ve dükkan malzemesi desteği verdi. Kuaför ve berberlere bereketli bol kazançlı günler dileyen Başkan Dinçer, “Corona virüs salgının önlenmesi amacıyla sizlerin iş kolu tam 50 gündür faaliyeti durdurulmuş durumda. Zor günler geçirdiğinizi hepimiz biliyoruz ancak sizler kadar bilemeyeceğimizi de söylemek isterim. Gerçekten tüm Dünya olarak çok zor günler yaşadı tüm insanlık. Geçmişte de bu tür acılar yaşanmıştır mutlaka. İnşallah bu günleri de geride bırakacağız. Biz bu dönemde şunu öğrendik ki, her sabah Bismillah diyerek açtığınız ekmek teknelerinizde yüzünüzdeki o gülümseme, tebessüm ve tatlı dilinizle bizlerin yüzlerini ağartıyormuşsunuz. Bugün özellikle sizler için yeni bir hayat başlıyor. Bizlerde Çine Belediyesi olarak sizin bu yeniden başlayan hayatınızda küçükte olsa sizlere destek olmaya çalıştık. Bu duygu ve düşüncelerle hepinize bu yeni dönemde ve yeni süreçte yaşadığımız sorunları ve problemleri yaşamayacağımız güzel günlerde huzur, mutluluk ve bu sıcacık mekanlarınızda bereketli bol kazançlar dilerim. Ayrıca sosyal mesafe kurallarına da uyumu göz ardı etmeden uyalım der şimdiden hepinize hayırlı işler dilerim” dedi.

Ayrıca kahvehaneler içinde destek paketi hazırladıklarını söyleyen Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “Önümüzdeki günlerde açılacak olan kahvehaneler içinde destek paketleri hazırladık. Salgın nedeniyle mağdur olan esnafımızın elimizden geldiğince her zaman yanında olmaya çalışacağız. Kısım kısım açılacak olan tüm işyerlerine destek ve ziyaretlerimiz devam edecek” şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472