banner480

Başkan Dinçer'den, “Çine’den Rekor Oy Desteği Sözü”

Başkan Dinçer'den, “Çine’den Rekor Oy Desteği Sözü”
banner269

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Çine Belediye Başkan Enver Salih Dinçer’in seçim bürosu açılışına katılarak Çinelilerle buluştu.

Çineliler Başkan Çerçioğlu'na ve Başkan Dinçer’e desteklerini göstermek için açılışa yoğun ilgi gösterdi. Açılışa Ziraat Odası Başkanı Özkan Atıgan ve yönetim kurulu üyeleri, Şoförler Odası Başkanı Bircan Öter ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, CHP Kadın Kolları Başkanı Kübra Kırmızıgül, CHP gençlik Kolları Başkanı Sosyal Kılıç ve yönetim üyeleri, muhtarlar, vatandaşlar ve İYİ Parti Çine İlçe Başkanı Derya Kamil Karaca ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

“AKP Türkiye’nin başına bela”

Çine’yi güzel günler bekliyor diyen Cumhuriyet Halk Partisi Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, “31 Mart’ta AKP’nin Türkiye’nin başına bela olduğunu herkes sandıkta ispat edecek. Seçimde, AKP’nin yalancı, kandırıkçı sözlerine sizlerle beraber son vereceğiz. ‘Martın sonu bahar’ Çine’yi güzel günler bekliyor. Desteklerinizden dolayı çok teşekkür ederim” dedi.

“Çine’ye Kış Gelmeyecek”

31 Mart’ta rekor oyla Çine halkının destek olacağının sözünü veren Çine Belediye Başkanı ve CHP Çine Belediye Başkan Adayı Enver Salih Dinçer, “2014 yılında Özlem Başkanımla elele verdik bir yola çıktık, sizlerden oy istedik. Sizler sözünüzde durdunuz bizlere oyunuzu verdiniz. Bizler 2014’den 2019’a kadar sözümüzde durduk size yapacağımız dediğimiz hizmetleri yaptık. Bize, ‘Hiçbir şey yamadı’ dediler. Üniversiteye 12 derslik yeni plan yaptık. Zeytincimizin, tarımcımızın, çiftçimizin ekonomiye ihtiyacı vardı, ürünlerinin pazarlamaya ihtiyacı vardı, zeytinyağı fabrikası kurduk. İlçemize gelen misafirlerin konaklayabilecekleri lüks bir otel yok. 20 odalı lüks bir otel yaptık seçimden önce açılışını yapacağız. Bulvar düzenlemeleri ve çöp bidonlarını yerin altına aldık. Kuva-i Milliye, Kalabak ve Gölbaşı Parklarını yeniledik ve birçok sayısı park yaptık. 5 yıl boyunca 500 bin metrekare taş döşedik. Kahramanköy ve Akçaova Kapalı Düğün salonu bitti yakında hizmete açacağız. Akçaova Mezbahasının temelini seçimden önce atacağız. Tarımsal Kalkınma Kooperatifi kurduk, çiçekçilik yaptık. Bayanlarımızın ekonomisine katkıda bulunmaya çalıştık. Bunlarla kalmadık bayanlarımıza söz vermiştik Çanakkale gezileri düzenledik 2 bin bayanımızın bu ülkenin nasıl kazanıldığını yerinde görmelerini sağladık. Ama Özlem Başkanım Aydın’da sözleri verilen ve yapılmayan şeyler var. Çıldır Havaalanı, Şehir Hastanesi gibi. Bu sözleri verenler var ya Çine’ye de çok söz verdiler. ‘Üniversiteye siz binayı yapın, laboratuvarını da biz yapacağız’ dediler. Hani laboratuvar? ‘Fen Lisesi getiriyoruz’ dediler. Nerde Fen Lisesi? ‘TOKİ, Hükümet ve Adiye Sarayı, 100 yataklı hastane, cezaevi, 600-700 kişinin çalışacağı çağrı merkezi, Huzurevi, toplulaştırmaya başladılar 2017’de bitiyor’ dediler hiç biri yok ve 2019’dayız toplulaştırmanın yüzde 50 tamamlanmadı. 31 Mart’ta sandığa gidiyoruz. Sizler karar vereceksiniz kimler iş yaptı, kimler sözünde durdu, kimler durmadı sandıkta göreceğiz. 31 Mart 2019 Yerel seçiminde Sayın Özlem Çerçioğlu Başkanımla yine el ele, birlikte vatandaşlarımıza hizmetlerimizi anlatacağız. Sizler adına buradan şunun sözünü veriyorum, 31 Mart akşamı Çine hem Çine Belediyesi Başkanı bana hem de Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na rekor oyla destek olacaktır. Genel merkezimizin bir sloganı var ‘Martın sonu bahar’ diyoruz. Ama bu slogan Aydın ve Çine için geçerli değil, biz ve sizler el ele, gönül gönüle verdik 10 yıldır 365 gün baharı yaşıyoruz zaten. Çine’ye ve Aydın’a kış gelmeyecek biz hep baharı yaşayacağız” şeklinde konuştu.

“Çine’ye 65 Milyon Liralık Hizmet Yaptık”

Çine’ye hizmet verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini belirten Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Sayın başkan döndü dedi ki şu şu sözler verildi Çine’ye yapılmadı. Bir an üzerime alındım, ben verdiğim sözleri tuttum. Ama o benden değil bizim Çineli olan Turist Ömer'e söylüyormuş. Otogar dedik yaptık, düğün salonu, kültür merkezi, itfaiye, köprü yaptık, Ege Et şubesini açtık, Mutaflar Tarım Kooperatifi kurduk. Fen işleri olarak 300 kilometre asfalt yaptık, 118 kilometre hat çalışması yaptık. Büyükşehir olarak Çine'ye 65 milyon liralık yatırım yaptık. Sizin desteğiniz olmasaydı biz bunları yapamazdık. Biz seçimden seçime değil 365 gün yanınızdaydık ve olmaya da devam edeceğiz. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Sizler bunu çok iyi biliyorsunuz. Çineliler zeki insanlardır, lütfen halkın aklıyla dalga geçmeyin. Allah hepinizden razı olsun” dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2019, 18:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472