banner488

Başkan Can’dan, Başkan Sert’e hayırlı olsun ziyareti

Başkan Can’dan, Başkan Sert’e hayırlı olsun ziyareti
banner269

Çine Kamyoncular Kooperatif Başkanı Mehmet Can, Çine Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası yeni Başkanı Ahmet Sert ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Çine Kamyoncular Kooperatif Başkanı Mehmet Can, geçtiğimiz hafta yapılan kongrede Çine Şoförler Odası Başkanlığı görevine yeni seçilen Ahmet Sert ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Her zaman esnaf ve sanatkârların yanında olduklarını ifade eden Çine Kamyoncular Kooperatif Başkanı Mehmet Can, “Şoförler Odası Başkanı ve yönetimini ziyaret ediyoruz. Demokratik ortamlarda değişmelere ihtiyaç vardı. Bu değişimi Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası üyeleri en güzel şekilde yaptı. Sayın Başkan ve yeni yönetim bu göreve layık görüldü. İnşallah, kendileri oda olarak kendi meslek gruplarına görevlerini en iyi şekilde yaparlar. Biz de her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz. Çine Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası yeni Başkanı Ahmet Sert ve yönetimine hayırlı olsun ” şeklinde ifade etti.

Başkan Can’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Çine Şoförler Odası Başkanı Ahmet Sert, desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472