banner488

Baro yeni yönetiminin ilk ziyareti Çerçioğlu'na

Baro yeni yönetiminin ilk ziyareti Çerçioğlu'na
banner496
 Aydın Barosu'nda olağan kongre sonrası belirlenen yeni yönetim, ilk ziyaretini Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkanı Özlem Çerçioğlu'na gerçekleştirdi.

Aydın Baro Başkanı Avukat Gökhan Bozkurt'un 8 Ekim'de yapılan olağan genel kurul sonrası tekrar başkan olarak seçilmesinin ardından yeni yönetim kurulu üyeleri belirlendi. Yeni yönetim kurulu üyelerinin belirlenmesinin ardından ilk ziyaret Başkan Çerçioğlu'na oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun makamında gerçekleşen ziyarette Baro Başkanı Gökhan Bozkurt'un yanı sıra, Baro Başkan Yardımcısı Av. Asiye Yalçın, Baro Genel Sekreteri Av. İlker Üstündağ, Baro Saymanı Av. Himmet Pehlivan, Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Burak Özdemir, Av. Mete Özcan, Av. Melis Çetin, Av. Nurcan yer aldı.

Konuşmasına Aydın basınına verdiği değeri dile getirerek başlayan Aydın Baro Başkanı Gökhan Bozkurt, " Seçim döneminde çalışmalarımızı ve düşüncelerimizi kamuoyuna aktarmak için gayret gösteren basın mensubu arkadaşlarımıza ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Baro olarak iki senelik dönemi bitirdik, yeni dönemde aramıza altı yeni arkadaşımız katıldı. Heyecanla hukukun üstünlüğünü savunmaya, hukuk devletini yeniden inşa etme çabalarımıza devam edeceğiz. Meslektaşlarının sorunlarıyla sınırlı kalmayıp, yasanın da bize verdiği yetkilerle aynı zamanda ülkede yetişen hukukçular olarak halkımıza olan borcumuzu biliyoruz. Yapılması gereken ne varsa Başkanımızla birlikte elimizden geleni yapacağımıza inanıyorum." dedi.

Çerçioğlu, kadın çoğunluğuna dikkat çekti

Başta Baro Başkanı Gökhan Bozkurt olmak üzere yeni yönetim kurulunu tebrik eden Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkanı Özlem Çerçioğlu, " Geçen dönemde de çok başarılı işlere imza atan Aydın Barosu'nun, bu sene de bu başarılarını sürdüreceğine olan inancım çok yüksek. Yeni yönetim kurulunda kadınların fazla olması dikkat çekilmesi gereken başka bir nokta. Yeni yönetimde 5 kadın üye var, bundan dolayı ayrıca kutlamak istiyorum. Başkanımızın pozitif ayrımcılığı en iyi şekilde uyguladığının göstergesi bu. Biz büyükşehir olarak baromuzla her zaman beraberiz, ilerleyen dönemlerde ortak çalışmalarla güzel işlere imza atacağız. Her an herkesin hukuka ihtiyacı olacağını bilmesi dileğiyle" diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472