banner488

Bakan Eroğlu, Çine’de 3 adet tesisin temelini atacak

Bakan Eroğlu, Çine’de 3 adet tesisin temelini atacak
banner496
Dr. Veysel Eroğlu, 23 Mart Perşembe günü Çine’de düzenlenecek olan temel atma ve açılış merasimi ile 3 adet tesisin temelini atacak ve 1 adet tesisin de açılışını gerçekleştirecek.

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, 23 Mart Perşembe günü Aydın’da düzenlenecek olan temel atma ve açılış merasimi ile 196 milyon lira yatırım bedelli 16 adet tesisin temelini atacak ve açılışını gerçekleştirecek. Dr. Veysel Eroğlu, 223 milyon lira tutarındaki 27 adet yatırım müjdesi ile Aydın’a gidiyor.

Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Aydın programı kapsamında Nazilli, Çine ve Koçarlı İlçelerinde merasimler düzenleyecek. Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu Çine’de düzenlenecek temel atma ve açılış merasiminde ise DSİ tarafından inşa edilecek 3 adet tesisin temelini atacak, Orman Genel Müdürlüğü (OGM)’nce yapılacak 1 adet tesisin de açılışını gerçekleştirecek. Nazilli’deki merasimde Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından inşa edilecek 9 adet tesisin, Koçarlı’daki merasimde DSİ tarafından inşa edilecek 3 adet tesisin temelini atacak.

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, 23 Mart Perşembe günü saat 13.00’de ‘Okullar Hayat Bulsun Projesi’ kapsamında Öğretmen Fatma Öz Anaokulu’na ziyaretinde bulunacak. Prof. Dr. Veysel Eroğlu saat 14.00’te Merkez Taksi Durağı Meydanı’nda düzenlenecek temel atma ve açılış merasiminde DSİ tarafından inşa edilecek Karpuzlu Hatip Kışla Barajı ve Sulaması, Çine Sulaması Drenaj Kanalları Yapımı ile 1 adet taşkın koruma tesisinin temelini atacak. Ayrıca OGM tarafından yapımı tamamlanan orman yollarını hizmete alacak.

Ayrıca Aydın’da 15 aileye gelir getirici tür sertifikası ve 20 aileye de Orköy sertifikası verecek olan Bakan Prof. Dr. Eroğlu merasimlerde toplam 7 bin 500 fidanı vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtacak.

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2017, 15:15

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472