banner488

Aydınve ilçelerine toplam 17 savcı ve hakim atandı

Çine’ye 1 yeni savcı atandı

Aydınve ilçelerine toplam 17 savcı ve hakim atandı
banner496
Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Üçüncü Dairesi tarafından mesleğe kabul edilen hakim ve savcı adaylarının görevlendirme kuraları çekildi. Kura sonucu Aydın ve ilçelerine 7 cumhuriyet savcısı ve 10 hakim atandı.

Meslek öncesi eğitimlerini başarı ile tamamlayan ve Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Üçüncü Dairesince mesleğe kabul edilen adli yargı hakim ve Cumhuriyet savcı adaylarının kura töreni, Beştepe Millet ve Kongre Kültür Merkezinde yapıldı. Kura sonucunda Aydın ve ilçelerine 15 hakim ve savcı atandı.

Mesleğe kabul edilen cumhuriyet savcılarından Feyizahan Ceyhan Çine Cumhuriyet Savcılığı’na, Mustafa Tarık Akan ve Uğur Akyüz Didim Cumhuriyet Savcılığı’na, Ali Baykara ve Hikmet Gözlü Söke Cumhuriyet Savcılığı’na, Nurullah Narin Bozdoğan Cumhuriyet Savcılığı’na ve Ali Bir Nazilli Cumhuriyet Savcılığı’na atandı.

Hakimler, Esra Öztürk ve Fidan Göverçile Aydın hakimliği,  Esra Çamcı ve Gözde Düzenli Kuşadası hakimliğine, Birtan Şeker ve Gizem Elbasan Söke hakimliğine, Eda Öztürk ve Esra Akdaş Özbek Didim hakimliğine, Yunus Emre Elibol ve İbrahim Eroğlu Nazilli hakimliğine görevlendirildi.

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2016, 02:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472