banner488

Aydın MHP’liler, Aydın Türk Sağlık Sen’i ziyaret etti

Aydın MHP’liler, Aydın Türk Sağlık Sen’i ziyaret etti
banner269
Milliyetçi Hareket Partisi Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan “Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi, olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi " dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan ve yönetim kurulu üyeleri 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle Aydın Türk Sağlık Sen sendikasına ziyarette bulundu.

Türk Sağlık Sen şube başkanı Ahmet Bozkurt ve yönetim kurulu nezdinde tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutlayan Burak Pehlivan; “Hasta olan ilk insanla tedavi eden ilk insanın yolları kesiştiği anda saygı ve şevkat ile medeniyet gelişmeye başladı. Merhum Hünkârımız Kanuni ne güzel söylemişti: “Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi, olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi. Bu vesile ile -İslam medeniyetinin iftiharı,  gönül insanımız, hikmet ateşiyle gönüller kavurmuş büyüğümüz hekimlerin Piri İbn-i Sina’yı da anmak istiyorum. Bazen vücuttaki bir soruna, bazen yürekteki bir sızıya, bazen de ruhun dehlizlerinde filizlenen bir derdi iyileştiren, yüz güldüren, sıhhatli bir hayat için deva üreten doktorlarımıza, hemşirelerimize ve sağlık çalışanlarımıza çok şey borçluyuz.

Sağlık alanındaki şiddetin önlenmesi, maddi ve manevi beklentilerin karşılanması konusunda siyasi sorumluluğumuzu yerine getirmek,  bizim ödevimizdir. Şehit olan kahraman sağlık çalışanlarımıza rahmet diliyorum. Fedakarca mücadele veren sağlık kahramanları her türlü takdir ve tebriki ziyadesiyle hak eden,  sıhhat ve afiyetimiz için emek harcayan sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı kutluyorum.” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472