banner488

Aydın Büyükşehir’den Halk Sağlığı Hizmeti

Aydın Büyükşehir Belediyesi, yurt genelinde salgın halinde seyreden grip hastalığına karşı toplu taşıma araçlarında dezenfeksiyon çalışmalarına başladı.

Aydın Büyükşehir’den Halk Sağlığı Hizmeti
banner496
 Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, hedeflerinin grip salgınının toplu taşıma araçlarındaki bulaşma zincirini asgari düzeye indirmek olduğunu kaydetti. Başkan Çerçioğlu, “Büyükşehir belediyesi olarak grip salgınını yaşandığı bu günlerde toplu taşıma araçlarımızda mümkün olan dezenfeksiyon çalışmalarına başladık. Aydın’da günde 60 bin vatandaşımız toplu taşıma araçlarını kullanıyor.” ifadelerini kullandı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından , toplu taşıma araçlarında başlatılan dezenfeksiyon  çalışmaları ile Aydın Büyükşehir Belediyesinin bünyesinde bulunan 101 adet toplu taşıma aracı ile birlikte, Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifine ait 160 adet  toplu taşıma aracıda dezenfeksiyon işlemine tabi tutulacak. Çalışma Şubat ayının sonuna kadar periyodik olarak tekrarlanacak.

İlk etap dezenfeksiyon çalışmalarını Aydın Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Uğur Cebeci ve Aydın Büyükşehir Belediyesi Sağlık Daire Başkanı Dr. İsmail Çevik   ile birlikte inceleyen Aydın Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın, verilen hizmetten dolayı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve çalışanlara teşekkürlerini ifade ederek, “ Halk sağlığı adına büyükşehir belediyemizin verdiği hizmet son derece anlamlıdır” şeklinde konuştu.



Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472