banner488

Arabaya giren yılan zor anlar yaşattı

Çine’ de Ramazan Duman’ın aracına giren yılan zor anlar yaşattı.

Arabaya giren yılan zor anlar yaşattı
banner496

Ramazan Duman yönetimindeki aracın içerisinde bulunan yılanı çıkarmak için etraftaki esnaf yardıma koştu. Saklandığı yerden çıkarılamayan yılan yaklaşık 3 saatlik uğraştan sonra çıktı.

Çine’de dün yaşanan olay , 45 C 3452 plakalı aracın sahibi Ramazan Duman yaptığı açıklamada “ İşten çıkıp çarşıya geldim. Aracımı yolun kenarına park ettim, işlerimi halledip geldikten sonra esnaf arkadaşlar arabaya yılan girdiğini söyledi. Orada bulunan esnaf arkadaşlar ile çıkarmaya çalıştık başarılı olamadık. Yılan motor kısmına girdi ve saklandı. Burada her türlü yolu denedik ama çıkartamadık“ dedi.

Vatandaşlar yılanı çıkarmak için olay yerine itfaiye ekiplerini çağırdı. İtfaiye ekiplerinin tazyikli su sıkması ve Çine Belediyesi’nde çalışan mezarlık görevlilerinin lastik yakması Gobahis da yılanı saklandığı yerden çıkarmaya yeterli olmadı.

Yapılan tüm uğraşlara rağmen yılanın çıkmaması üzerine, Ramazan Duman aracın motor kısmına benzin döktü ve yılanın çıkmasını bekledi. Ramazan Duman yılanın kendiliğinden çıktığını ve yılanı öldürdüğünü açıkladı.











Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2014, 12:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472