banner488

Alparslan Türkeş, 20. Ölüm Yıl Dönümünde Çine’de Anıldı

Alparslan Türkeş, 20. Ölüm Yıl Dönümünde Çine’de Anıldı
banner496
Milliyetçi Hareket Partisi Çine İlçe Teşkilatı, Türk siyasetinin önemli isimlerinden Milliyetçi Hareket Partisi kurucu Genel Başkanı merhum Alparslan Türkeş için vefatının 20. yıl dönümünde lokma hayrı düzenlendi.

Milliyetçi Hareket Partisi kurucu Genel Başkanı merhum Alparslan Türkeş için vefatının 20. yıl dönümünde MHP Çine İlçe Başkanlığı tarafından Parti Binası önünde lokma hayrı düzenlendi. Lokma hayrına, Ak Parti Çine İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Tosun ve Çine Devlet Hastanesi Başhekimi Engin Tetik,  MHP İlçe Teşkilatı yönetim kurulu ve Kadın Kolları Başkanı katıldı.

MHP Çine İlçe Teşkilatı Başkanı Kazım Oluç, “Rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in 20. Ölüm yıl dönümündeyiz. Türk Milliyetçiliği Alparslan Türkeş’in fikirleri ile inşa edilmiştir. İlelebet devam edecektir. Onun fikirlerinin ne kadar haklı olduğu bugün için hala daha anlaşılmaktadır. Başbuğumuzun çizmiş olduğu yolda hizmet etmeye ve Türk Milliyetçiliğini yaşatmaya devam edeceğiz. Allah mekanını Cennet eylesin, Ruhu şad olsun” dedi.














Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472