banner488

Alabanda Kavşağı Tekrar Açılsın!

Alabanda Kavşağı Tekrar Açılsın!
banner496

Çine Adnan Menderes Bulvarı üzerinde bulunan duble yol çalışmalarında kapatılan Alabanda Kavşağı’nın açılmasını isteyen esnaf yetkililere seslendi.

Çine Adnan Menderes Bulvarı üzerinde yapılan duble yol çalışmalarında altı yıl önce kapatılan Alabanda Kavşağı’nın açılmasını isteyen esnaf yetkililere seslenerek, “Tüm yetkililerden yardım istiyoruz” dedi. Çine’yi iki ye bölen duble yol çalışmalarında kapatılan Alabanda Kavşağı’nın açılması için esnafın yanında olan Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, kavşağın kapatılması ile halkın ve esnafın mağdur durumda olduğunu söyledi. Başkan Uyar, “Buradan 17 mahalleye ulaşım sağlanıyordu, kaşısın da cami ve merkeze rahatça giriş yapılıyordu. Alabanda kavşağın araç trafiğine kapatılması ile esnafımız ve halkımız mağdur durumda. Alabanda Kavşağı'nın önemi daha da anlaşılır hale gelmiştir. Burada ilçe merkezine ulaşımı sağlayan bu kavşağın acilen yeniden araç trafiğine giriş ve çıkış olmak üzere yeniden açılması gerekmektedir. Burada biz esnaflar olarak kavşağın yeniden açılması için iktidar parti temsilcilerinden, diğer siyasi parti temsilcilerinden, Büyükşehir ve ilçe belediye yetkililerinden, Karayolları Genel Müdürlüğü'nden sesimize kulak vermelerini istiyoruz. Hep birlikte yeniden bu kavşağımızı ilçemize kazandırmalıyız. Ayrıca burada alt geçit istiyoruz yayalarımızın rahat şekilde karşıdan karşıya geçmesini sağlayacak” dedi.

Çineli esnaf Gürbüz Pala, "Karayolları Genel Müdürlüğü’nü ilçemizin pazarı olduğu gün davet ediyorum. Şurada vatandaşın rezilliğini kendilerinin görmesini istiyorum. Alabanda Kavşağı, Çanakkale Boğazı gibi ilçe halkı için önemliydi. Çine’mizin can damarı kesildi.. Esnaf mağdur. Trafik sıkıntısı yaşanıyor. İnsanlar burada karşıdan karşıya geçmekte zorlanıyor. Bizim için bu kavşak kanayan bir yara. Tüm devlet büyüklerimizden yardım istiyoruz, kavşağımızın yeniden açılmasını istiyoruz" dedi.

Çine'yi ikiye bölündüğünü söyleyen Ferdi Softuoğlu "Yıllarca siyasi çatışmalar ilçemize zarar verdi. Biz bu çatışmaların son bulmasını istiyoruz. Biz esnaflar bu siyasi çatışmaların mağdurları olduk. Artık yeterince sıkıntı çektik. Bir an önce ilçemizdeki siyasetçiler bunun farkına varsın ve ilçemize hizmet konusunda yarışsınlar. Kavşağın kapatılması ile Çine ikiye bölündü" şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472