banner488

Akçaova’nın meydanına bayraklar asıldı

Akçaova’nın meydanına bayraklar asıldı
banner269

Gökbel Dağı yangınında mücadeleye destek veren Azerbaycanlı askerlere teşekkür için Akçaova Mahallesi’nin meydanına Türkiye ve Azerbaycan bayrağı asıldı.

Yurt Dernekleri Ege Bölgesi Güç Birliği Platformu ve Türk İslam Dünyası Turan Keneşi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, yangınla mücadeleye destek veren Azerbaycanlı askerlere teşekkür için Çine’ye bağlı Akçaova Mahallesi’nin meydanına Türkiye ve Azerbaycan bayrağı astı.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Türk İslam Dünyası Turan Keneşi Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği ve Yurt Dernekleri Ege Bölgesi Güç Birliği Platformu olarak ülkemizin çeşitli bölgelerinde olduğu gibi ilimizde de devam eden orman yangınlarında ilk günden itibaren can siperane görev yapan can Azerbaycan kardeşlerimize Türk halkı adına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu yangınlar vesilesi ile tüm dünyaya bir kez daha deklare ettiğimiz gibi bizler iki devlet tek milletiz. Adı her ne olursa olsun felaketlerin seni, beni, doğusu, batısı, kuzeyi, güneyi, dili, dini, ırkı, cinsi, cinsiyeti, etnik kökeni, siyasi görüşü, ideolojisi olmaz. Böyle zamanlar bir olma, birlik olma, diri olma, kardeş olma, dosta güven, düşmana korku salma zamanlardır. Bu vesile ile bir kez daha tüm dünyaya sesleniyoruz. Bizler iki devlet bir millet teşekkürler can Azerbaycan. Kardeş ülke Cumhurbaşkanı Sayın İlham Aliyev nezdinde tüm Azerbaycan halkına sonsuz teşekkürler selam ve saygılar.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472