banner488

Akçaova öğretmenleri eğlencede buluştu

Akçaova öğretmenleri 6. Geleneksel Öğretmenler Gecesi’nde bir araya geldi.

Akçaova öğretmenleri eğlencede buluştu
banner496
Akçaova İlkokulu ve Ortaokulu’nda görevli 33 öğretmen, her yıl Kasım Ayı içerisinde düzenledikleri 6. Geleneksel Öğretmenler Gecesi’nde, eşleri, çocukları ve dostlarıyla bir araya gelerek moral depoladılar.

Çamoğlu Kır Düğün Salonu’nda düzenlenen ve Solist İsmail Örnekçi’nin seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla eğlenerek dans eden öğretmenler, uzun saatler boyu dans pistinden inmediler.

Yemekli eğlenceye eşleriyle katılan öğretmenler adına konuşan Akçaova İlkokul ve Ortaokulu Müdürü Ercan Kızılarslan, “6.’sını düzenlediğimiz bu geleneksel eğlencede okulumuzdaki tüm öğretmenlerimizle bir araya gelmek bizleri fazlasıyla memnun etti. Daha uzun yıllar boyu her kasım ayı içerisinde Fenomenbet bu eğlencemiz geleneksel bir buluşma ile devam edecek.” dedi.

Ak Parti Çine Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Bircan Kömürcüoğlu’nun da Akçaova İlkokulu’nda görevli sınıf öğretmeni eşi Esra Kömürcüoğlu ve oğulları Efekan ile katıldığı gece, renkli görüntülere sahne oldu. 


Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2013, 20:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
zekeriyya karcıdağ
zekeriyya karcıdağ - 10 yıl Önce

doğup büyüdüğüm toprakların sıralarında okumayı öğrendiğim okulumun aynı zamanda kıymetli meslektaşlarımın bende öğretmenler gününü kutlarım..izmir aliağa anadolu tek.lisede öğretmen

ercan
ercan - 10 yıl Önce

biz sizlerin ve tüm meslektaşlarımızın gününü kutluyoruz. okula da bekleriz hocam

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472