banner488

Akçaova 2. Gencer Bayram Şenliği Yapıldı

Akçaova 2. Gencer Bayram Şenliği Yapıldı
banner269

Çine Belediyesi’nin organize ettiği, Akçaova Mahallesi’nde geleneksel 2. Gencer Bayram Şenliği yoğun katılımla gerçekleşti.

Çine Belediyesi tarafından organize edilen Akçaova 2. Gencer Bayram Şenliği’nde Ankaralı Ayşe sahne alarak vatandaşlara coşku dolu bir bayram akşamı mutluluğu yaşatıldı. Ankaralı Ayşe’nin şarkılarına eşlik eden vatandaşlar sahneye çıkarak oyunlar oynadı. Halkın arasına karışan sanatçıyla fotoğraf çektirme imkanı bulan vatandaşlar bayramı bayram gibi yaşamanın coşkusunu yaşadı. Akçaova meydanında verilen konserde Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, CHP Çine ilçe Örgüt Başkanı Tayfun Şahin, İYİ Parti Çine İlçe Teşkilat Başkanı Derya Kamil Karaca ve çok sayıda vatandaş katıldı. Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ile Ankaralı Ayşe birlikte konser sonunda İzmir Marşı'nı seslendirdiler.

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, konser sonrası Ankaralı Ayşe'ye çiçek takdim ederek teşekkür etti. Başkan Dinçer, “Güler yüzlü, çağdaş, laik, çalışkan Akçaova halkı hepinizin Ramazan Bayramı kutlu olsun. Siyasal, politik ve ekonomik açıdan sıkıntılı günlerden geçiyoruz ama bugün akşam Ayşe Hanım bize eşlik etti, davetimizi kabul etti çifte bayram yaşattı. Siyasetçiler genelde bu kalabalığı görünce konuşmaya başlar ben daha siyasetçi olamadığım için kısa keseceğim. Bu güzel konserden sonra sizleri kötü şeylerle meşgul etmek istemiyorum. Biraz önce küçük bir kız çocuğu geldi ve güzel günler görmek istiyoruz dedi. Evet hep birlikte tüm Türkiye olarak güzel günler görmek istiyoruz. Her şey iyi ve güzel olacak. Bağıran, çağıran siyasetçilerden sıkıldık, gençlerimiz siyasete girmek istemiyor. Herkes ey Avrupa, ey Amerika diyor, kavga ediyor ve bunun sonunda işin sorununu biz çekiyoruz. Ama artık değişim vakti geldi. Artık tamam diyoruz. Ayrıca, Ankaralı Ayşe'ye 2014 yılında Çine'de vermiş olduğu konser ile bana şans getirmişti ve rakiplerime açık ara fark ile belediye seçimlerini kazanmıştık. Bu akşam Akçaova'ya geldiğinde de yağmur yağdı bereketli geldiniz. Hepinize iyi akşamlar diliyorum” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472