banner480

AK Parti Muhtarlar gününü kutladı

AK Parti Muhtarlar gününü kutladı
banner269

AK Parti Çine İlçe Başkanı Av. Cemal Çakır, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Çine Muhtarlar Derneği'ni ziyaret ederek muhtarlar gününü kutladı.

Muhtarlar Derneğini ziyaret eden AK Parti Çine İlçe Başkanı Av. Cemal Çakır, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Egemen Yılmaz ve partililer 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutlayarak Çine Muhtarlar Derneği Başkanı Halil Kapıkıran’a çiçek takdim etti. Muhtarların her zaman yanında olduğunu ifade eden AK Parti Çine İlçe Başkanı Çakır, sorunların en aza indirilmesi için hep birlikte çalışacaklarını söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Çine Muhtarlar Derneği Başkanı Halil Kapıkıran ise tüm muhtarlar adına Başkan Av. Cemal Çakır’a ve ekibine teşekkür etti. Kapıkıran konuşmasında "Bu anlamlı günde AK Parti ilçe Başkanım ve yönetim kurulu derneğimizi ve muhtarlarımızı onurlandırdı. 191 yıllık tarihi olan muhtarlığı pandemi nedeniyle burukta olsa kutluyoruz. AK Parti İlçe Başkanlığına seçilen Av. Cemal Çakır ve yönetimi ile mahallelerimizin menfaatleri doğrultusunda bir ve beraber olarak çalışacağız. Bizim her siyasi görüşten muhtar arkadaşımız var. İlçemiz ve mahallelerimiz için kim taş üstüne bir taş koyuyorsa biz onu başımıza taç ederiz" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472