banner488

AK Parti MKYK Üyesi Erdem’in ‘Cumhuriyet Bayramı’ Mesajı

AK Parti MKYK Üyesi 23. Ve 24. Dönem milletvekili ve 26. Dönem Aydın Milletvekili Adayı Mehmet Erdem Cumhuriyet’in 92. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla açıklama yaptı.

AK Parti MKYK Üyesi Erdem’in ‘Cumhuriyet Bayramı’ Mesajı
banner269
 Aydın Milletvekili Adayı Mehmet Erdem, “Dedelerimizin  “Türk Milleti” çatısı altında tek yürek olarak ve büyük fedakârlıklar göstererek yürüttükleri Kurtuluş Savaşımızın en önemli kazanımı olan Cumhuriyetimizin İlanının 92.yıldönümünde bu önemli günün onurunu yaşamaktayız. Komşularımızda yaşanan karışıklık ve savaşlar büyük bir mutabakat ve dayanışma örneği ile kurduğumuz Cumhuriyetimizin önemini bir kez daha vurgulamaktadır. Türkiye’de yaşayan ve  bu  toprakları vatan olarak gören “tek bayrak, tek devlet, tek millet”    ülküsüne bağlı her kesim bizim kardeşimizdir. Bu topraklarda yaşayan herkesin inanç özgürlüğünün,can ve mal güvenliğinin ve geleceğinin en büyük teminatı 92 yıllık Cumhuriyetimizdir. Türkiye Cumhuriyeti çağdaş ve demokratik, hukukun üstünlüğünün hâkim olduğu sosyal bir devlet olarak yoluna devam edecektir. Birlik ve berberlik içinde olmamız, istikrar ve güven ortamını kalıcı kılacak bu da ekonomik gelişmişlik ve ileri demokrasi hedeflerimize ulaşmamızı hızlandıracaktır.

Bu duygularla Cumhuriyet Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, başta  Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve çalışma arkadaşları olmak üzere Cumhuriyetimizin kurulmasında çaba gösterenlere ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet dilerim” dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2015, 23:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472