banner480

AK Parti Milletvekili Adayı Rıza Posacı;”Çiftçimizin Adayıyım”

AK Parti Milletvekili Adayı Rıza Posacı;”Çiftçimizin Adayıyım”
banner269

Akçaova’da ve Çine’de vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Milletvekili Adayı ve Efeler Ziraat Odası eski Başkanı Rıza Posacı, "Çiftçimizin adayıyım" dedi

AK Parti'nin Aydın 4. Sıra Milletvekili Adayı ve Efeler Ziraat Odası ve Aydın Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu başkanlıklarını üç dönem yürüten ve çiftçilikle uğraşan Rıza Posacı, seçim çalışmaları kapsamında Akçaova esnafına, Çine Ziraat Odası Başkanlığına ve Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına ziyaret gerçekleştirdi. Akçoava pazarcılar ve esnafın kendisine gösterdiği ilgiye teşekkür eden Rıza Posacı, “Bu memleket için çok çalışacağız. Bıkmadan, sıkılmadan, yorulmadan gece gündüz çalışarak, çiftçimizin sesi olacağız” dedi.

Posacı’nın seçim çalışmalarındaki ziyaretlerinde Çine İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Tosun ve yönetim kurulu üyeleri, Çine Ziraat Odası Başkanı Özkan Atıgan ve  Aydın İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği yönetim kurulu üyesi Ercan Türkoğlu eşlik etti.

”Tarım hak ve menfaatlerini koruyacağım”

Rıza Posacı, seçim çalışmalarını Çine’de devam ederek Çine Ziraat Odası Başkanı Özkan Atıgan ve Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyarı makamında ziyaretlerde bulundu. Çine Ziraat Odası Başkanı Atıgan ve yönetim kurulu üyeleri Posacı’yı çiçekle karşıladı.

Sizler adına oy istemeye geldim diyen Rıza Posacı, “Çiftçimizin adayıyım. Buradan aldığımız oylar çiftçimizin gücünü gösterecek. Birbirimize ne kadar sahip çıktığımızı ölçeceğiz. Partili partisiz herkesten oy istiyoruz. Tarımcı adayına sahip çıkarsa bizlerde sizleri meclise gittiğimizde tarımla ilgili faaliyetlerimizi daha iyi anlatacağız. Çünkü biz bu işin içindeyiz. Ben kendimi bildim bileli tarımla uğraşıyorum. İçinizden biriyim , tarım hak ve menfaatlerini korumaya çalışacağım için aday oldum amacım bu. Çiftçimizin sorunlarını biliyoruz. Zaten hükümetimiz tarımsal destek paketleriyle çiftçimizin hep yanında oldu. Bizler de göreve geldiğimizde işin bir ucundan tutarak bölgemizde tarımsal konularda neler yapacağımız konusunda kafa yoracağız” şeklinde konuştu.

Posacı’nın Meclise gitmesi için tam destek

Çine Ziraat Odası Başkanı Özkan Atıgan, Rıza Posacı'nın vekil adaylığını sevinç içerisinde karşıladıklarını ifade ederken, "Biz çiftçiler ayrı ayrı değişik görüşlü kişiler olabiliriz ama buradaki konu bir aile konusu. Bir başkanımızı inşallah Ankara'ya gönderecek ve dertlerimizi daha iyi dillendireceğiz. Sayın Erdoğan, Cumhurbaşkanı ancak her konuyu bilmesi mümkün değil. Rıza başkanımızı Aydın ve tüm Türkiye çiftçisi için mecliste görmek istiyor ve canı gönülden destekliyoruz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2018, 09:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472