banner488

AK Parti Kadınlar, “Gücümüzü Birlik ve Beraberlikten Alıyoruz”

AK Parti Kadınlar, “Gücümüzü Birlik ve Beraberlikten Alıyoruz”
banner496

AK Parti Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Duygu Göğde, AK Parti Çine İlçe Kadın Kolları Ferya Yıldız ve yönetimi ziyaret etti.

Aydın İl Kadın Kolları 5.Olağan Kongresinde güven tazeleyen AK Parti Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Duygu Göğde AK Parti Çine İlçe Teşkilatı’nın Ferya Yıldız başkanlığındaki yönetim kurulunu ziyaret etti. Ziyarete, İlçe Koordinatörleri Sema Yurttutan, Emine Erdem ve Özde Yaylaz da katıldı. Göğde ve beraberindekileri Çine İlçe Kadın Kolları Başkanı Ferya Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Toplantıda konuşan İl Kadın Kolları Başkanı Duygu Göğde birlik ve beraberlik mesajı verdi. Göğde, "Bundan sonra inşallah birlikte yürüyecek ve birlikte çalışacağız. Bu çalışmaların da meyvelerini 2019 seçimlerinde toplayacağız. Bizlerin hedefleri Sayın Cumhurbaşkanımızın hedefleriyle aynıdır. Sayın Cumhurbaşkanımız partimize yeniden geri dönüp genel başkan olduktan sonra Ak Parti teşkilatları yeni bir ivme ve güç kazandı. Bugüne kadar ilimizdeki Ak Parti teşkilatları yaptıkları çalışmalarla bütün teşkilatlara örnek oldu. Yeni dönemde sizlerle beraber yol haritamızı çizecek ve çalışmalarımızı ona göre yapacağız" dedi.

2019 yılında yapılacak seçimlere en iyi ve en yoğun şekilde çalışacaklarını vurgulayan Göğde, "Allah'ın da izniyle Allah'ın rızasını kazanmak için memleketimize, ülkemize hizmet etmek için gayret edeceğiz. Biz parti olarak gücümüzü birlik, beraberlik ve dayanışmadan alıyoruz. Kadın Kolları olarak bizler gönüllere girmek için gece gündüz çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz " diye konuştu.

İlçe Kadın Kolları Başkanı Ferya Yıldız kendilerinin de yerel yönetimin çalışmalarının halk odaklı olması gerektiğini düşündüklerini ifade ederek, Çine’de farklı bir siyasi üslupla çalışacaklarını, yerelde ve genelde iktidara sahip olmak için çalışacaklarını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2018, 08:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472