banner488

Ak Parti İlçe Başkanı Tosun, ‘Demokrasi Nöbetini’ değerlendirdi

Ak Parti İlçe Başkanı Tosun, ‘Demokrasi Nöbetini’ değerlendirdi
banner496
AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun “15 Temmuz 2016 günü gerçekleştirilen darbe girişimine karşı Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine meydanlarda demokrasi nöbetine katılan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum'' dedi.

Tosun, Demokrasi Nöbetinin tamamlanmasının ardından yaptığı değerlendirmede, ''Demokrasi Nöbetine katılan herkese teşekkür ediyorum. Devletimizin yetkili birimleri bu hainlere hukuk çerçevesi içerisinde gereken cevabı ve cezayı veriyorlar ve vereceklerdir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.

Bu uğurda şehit düşen kardeşlerimize Allah’tan rahmet kederli ailelerine başsağlığı ve yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Biz 27 gün boyunca meydanlarda bir olduk diri olduk ve vatan hainlerine karşı birlik olduk” ifadelerini kullandı. 

Tosun; “Milletin ruhu ile hareket eden, milletin gücünden başka bir güç tanımayan dünya lideri Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımızın Recep Tayyip Erdoğan’ın her zaman yanındayız. Ülkemizi bölüp parçalamak isteyen FETÖ hainlerine karşı mücadelesinde ve ülkemizi bir dünya devi yapma yolundaki 2023 hedefinde yanı başında olacağız. Kendilerine şahsım ve tüm halkımız adına en içten duygularımızla teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun, milli iradenin tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik gerçekleştirilen bir grup haininin ortaya koyduğu darbe girişimine karşı büyük Türk Milleti’nin ve Çineli vatandaşlarımızın hainlere gereken dersi verdiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile meydanları dolduran Çinelilerin vatan ve millet için neler yapabileceğini meydanlarda gür sesleri ile darbe ve darbecilere ne denli karşı olduğunu bir kez daha sergilediğini söyleyen Tosun, 15 Temmuz‘dan itibaren her gün AK Parti Çine İlçe Teşkilat Binamızın önünü dolduran Çinelilerin demokrasi nöbeti ile vatan bekçiliği yaptığını kaydetti.

Tosun, “Darbe girişimin yaşanmasının ardından AK Parti ilçe binamıza gelerek bizleri yalnız bırakmayan sonrasında da Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile meydanları dolduran kardeşlerimize yürekten teşekkür ediyorum. Meydanlarda, bu büyük milletin ikinci kurtuluş savaşını verdiğine bir kez daha şahit olduk. Bu millet köklü bir millettir. Devleti ile de bölünmez bütündür. Allah’ın izniyle de Türkiye Cumhuriyeti devleti ilelebet payidar kalacaktır” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472