banner488

AK Parti Çine Kadın Kolları Bir Araya Geldi

AK Parti Çine Kadın Kolları Bir Araya Geldi
banner496

AK Parti Çine İlçe Kadın Kolları Başkanı Ferya Yıldız, yönetim kurulu üyeleri ve bu davaya gönül vermiş AK kadınlarla Çamoğlu Kır Düğün Bahçesi’nde akşam yemeğinde bir araya geldi.

AK Parti Çine İlçe Kadın Kolları Başkanı Ferya Yıldız, yönetim kurulu üyelerine ve gönüllü kadınlara Çamoğlu Kır Düğün Bahçesi’nde akşam yemeği düzenledi. Yemeğin ardından sohbet eden AK Parti Kadın Kolları üyeleri, bir arada ve her zaman göreve hazır olduklarını gösterdi. Başkan Yıldız, AK Partili kadınlarla bir araya gelerek birlik ve beraberliklerini bir kere daha pekiştirdi.

Çine’yi AK Belediyecilikle tanıştırmak için daha yoğun çalışma içine gireceklerini belirten Başkan Ferya Yıldız, “Bu gece burada kadınlarımızın gözlerindeki samimiyeti bir kere daha görmek ve hedefimizin 31 Mart yerel seçimlerinde Çine’yi AK Belediyecilikle tanışmak için çalışmalarımıza hız katmak ve onlara moral vermek içi bir araya geldik. Tüm yönetim kurulum olmak üzere, gönüllü kadınlarımız da çalışmalarımızda Partimizi ve beni yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum. Durmak yok yola devam Vakit Çine Vakti” dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2018, 10:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472