banner480

AK Parti Çine İlçe Yönetimi Belli Oldu

AK Parti Çine İlçe Yönetimi Belli Oldu
banner269

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Çine İlçe Başkanlığı görevine atanan Cemal Çakır ilçe kongresine gideceği Yönetim Kurulu üyelerini açıkladı.

Çine AK Parti Binasında basın açıklamasıyla yönetim kurulu asil ve yedek üyelerini kamuoyuna açıklayan AK Parti Çine İlçe Başkanı Cemal Çakır, yönetimlerinin Çine’nin sorunlarının çözümü noktasında çalışacağını ifade etti. Başkan Çakır, " Yeni yönetim kurulu arkadaşlarımızla ve Çine Belediyesi Meclis Üyelerimizle birlikte Çinemizin ve Çine'de yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarına titizlikle eğileceğiz. Çine’yle ilgili tüm konuları özenle ele alıp değerlendireceğiz. Genç ve dinamik kadromuzla altından kalkamayacağımız hiçbir sorun olmayacak. Sadece yönetim kuruluyla değil, AK Parti Çine İlçe Teşkilatı’nın tüm üyeleri ve tüm AK Parti gönüldaşlarıyla birlikte Çine’mizin ve ülkemizin hizmetindeyiz. Bu kutlu yolda halkımızın meşru desteği bizim en büyük gücümüz olacak" şeklinde konuştu.

Genel Merkezden görevi aldıktan sonra yeni yönetim kurulu belirlemek için teşkilatı ile birlikte yoğun çaba harcadığını ifade eden Çakır, “ Bu süreçte benden desteklerini esirgemeyen başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın teveccühü ile, Teşkilatlardan sorumlu genel Başkan yardımcımız, bölge koordinatörümüz, Aydın Milletvekillerimiz Mustafa Savaş, Bekir Kuvvet Erim, Metin Yavuz ve Rıza Posacı ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. Partimizin kurucuları, önde gelen büyüklerim, mahalle başkanlarım ve teşkilat üyelerime göstermiş oldukları desteklerden dolayı da ayrıca teşekkür ederim. Çok değerli fikirlerin ve yapmış olduğum istişarelerin ışığında bugün yeni yönetim kurulumuzu oluşturduk. Sizlere yeni yönetim kurulumuzu takdim etmek istiyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun, Çine’mize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

ASIL YÖNETİM KURULU

Cemal Çakır, Akın Şahin, Ayşe Tozar, Bilal Cesur, Egemen Yılmaz, Ergüven Özcan, Fatma Çiftçi, Mehmet Kazım Coşar, Kenan Şahin, Mehmet Atkan, Mevlut Yılmaz, Muzaffer Taşcan, Nail Uzun, Necla Duran, Yasin Yüzügüldü

YEDEK YÖNETİM KURULU

Mustafa Namlı, Özkan Kılıç, Ercan Yaldız, Turan Allale, Hüseyin Kurkut, Adnan Önal, Kemal Kocabıyık, Mehmet Gülmez

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2020, 17:51

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Yasar meke
Yasar meke - 4 yıl Önce

Hayırlı ugurlu olsun cinemize

Ahmet kozak
Ahmet kozak - 4 yıl Önce

Hayırlı olsun

Abdullah Yüzügüldü
Abdullah Yüzügüldü - 4 yıl Önce

ALLAH utandırmasın hayırlı olsun

Yuksel madran
Yuksel madran - 4 yıl Önce

Alah yarve yardimciniz olsun alah utandirmasin

Ahmet Hamdi yokusoglu
Ahmet Hamdi yokusoglu - 4 yıl Önce

Hayırlı uğurlu olsun oğlum başarılarının devamını dilerim millet vekilliği adaylığına ilk adım.

Reşet çiçek
Reşet çiçek - 4 yıl Önce

Yeni yönetim kuruluna hayırlı olsun başarılar dilerim yolunuz açık olsun

Arif kalın
Arif kalın - 4 yıl Önce

Yolunuz açık olsun cinemize hayırlı uğurlu olsun

Reşet çerçi
Reşet çerçi - 4 yıl Önce

Hayırlı olsun kardeşim ve yönetim kurulu kardeşlerime Alah sizi mahcup emesin


SIRADAKİ HABER

banner472