banner488

AK Parti Çine İlçe Teşkilatı’ndan Aşure Hayrı

AK Parti Çine İlçe Teşkilatı’ndan Aşure Hayrı
banner269
AK Parti Çine İlçe Başkanlığı, muharrem ayı nedeniyle aşure hayrı yaptı. Çine Merkez Camii önünde öğle namazı önce yapılan hayırda, 2 bin kişiye aşure ikram edildi.

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Tosun ve yönetim kurulu üyeleri 2 bin kişiye ellerine kepçeleri alarak aşure dağıttı. Çine Merkez Camisi önünde düzenlenen aşure hayrına, Çine Kaymakamı Özkan Demir, Çine İlçe Emniyet Müdürü Fevzi Yurtsever, Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Sait Üstündağ, Çine Devlet Hastane Başhekimi Engin Tetik, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, Ziraat Odası Başkanı Özkan Atıgan, Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, Akçaova Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Nail Uzun, Çine Muhtarlar Derneği Başkanı Abdülkadir Akalın, CHP İlçe Başkanı Tayfun Şahin, MHP ilçe Teşkilatı Yönetim Kurulu üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Tosun ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurten Payza, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Sezer, daire müdürleri , muhtarlar, çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

Muharrem ayı nedeniyle aşure hayrı gerçekleştirdiklerini belirten AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Tosun, “Birlik ve beraberlik içinde aşure hayrımızı gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Aşure toplumu birbiriyle kucaklaştıran güzel bir gelenektir. Yaptığımız aşure hayrımızın milletimizin ve ülkemizin birlik ve beraberliğine hayırlar getirmesini dilerim. Hayrımıza katılan herkese teşekkür ederiz" dedi.

AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurten Payza, “Muharrem ayı münasebetiyle vatandaşlarımızla birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla bugün bir araya geldik. Aşure geleneğini sürdürmek ve mübarek zamanlarda halkımızla kaynaşmak için ilçe başkanlığımız tarafından böyle bir organizasyon düzenledik, hayırlara vesile olsun” dedi.


























































Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2017, 14:46

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472