banner488

Ahi ve Ayın Şoförü Önder Çakır’a Ödül

Ahi ve Ayın Şoförü Önder Çakır’a Ödül
banner496

Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası ahi ve ayın şoförü ödülü, 30 yıldır direksiyon sallayan Önder Çakır’a verildi.

Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen yemekte ahilik ve ayın şoförünü ödülü, Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Selahattin Çetindoğan tarafından verildi.

Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığının düzenlediği ahi ve ayın şoförü ödülü törenine Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine İlçe Emniyet Müdürü İsmet Şimşek, Aydın Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Selahattin Çetindoğan, Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Bircan Öter ile yönetim yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Ahilik Haftası olması dolayısıyla bu ayın şoförünü seçerken içinde bulunduğumuz haftadan dolayı hem ahilik hem de şoförlük mesleği meziyetlerini üzerinde en güzel şekilde taşıyan bir ismi belirlediklerini kaydeden Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Bircan Öter, ayın şoförü seçilen Önder Çakır’ı tebrik etti. Başkan Öter, “Önder Çakır 30 yıldır şoförlük yapar ve trafik kurallarının yanı sıra kendi içimizdeki kurallara uyduğu gibi vatandaşlardan hiç şikayet almadık. Ahilik Haftası'nı idrak ettiğimiz bu ayda ayın şoförü olarak Önder Çakır abimizi seçtik” diyerek esnaflığın, Ahilik İlkeleri ile birleştiğinde sadece bir mesleği icra etmek değil toplumdaki tüm bireylere hatta tüm canlılara faydalı olmak olduğunu belirtti. Başkan Öter, tüm esnafların Ahilik İlkeleri'ne özen göstermesini istedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472