banner488

ADM Elektrik Karpuzlu’ya 2017’de 620 Bin TL Yatırım Yapacak

ADM Elektrik Karpuzlu’ya 2017’de 620 Bin TL Yatırım Yapacak
banner269
AK Parti Karpuzlu İlçe Teşkilatı ve Kaymakamlığın organize ettiği toplantıda, ADM yetkilileri ve Karpuzlu Mahalle Muhtarları buluştu. Muhtarlara yönelik gerçekleşen toplantıda ADM,  iş birliği, koordinasyonun artırılması ve 2017 yatırım planları ve proje süreçleri hakkında bilgi verildi.

Vakıfbank toplantı salonunda ADM ile gerçekleşen ilk toplantıya, Karpuzlu Kaymakam vekili Özkan Demir, AYDEM Elektrik Dağıtım Şirket Bölge Müdürü Yakup Önder, AYDEM Elektrik Dağıtım Şirket Bölge Yatırım İşleri Yöneticisi Halil Yorgalı, AYDEM Çine Şube Müdürü Fatih Ersoy, AK Parti İlçe Teşkilat Başkanı Süleyman Taner Çakar, Karpuzlu Belediyesinden yetkili personel ve muhtarlar katıldı. ADM Elektrik Dağıtım’ın 2017 yatırımlarıyla ilgili sunumun ardından, hizmet bölgesindeki teknik alt yapı ve teknolojik yatırımlar hakkında bilgi verildi.

Şirketin yasal ayrışma sürecine değinen Bölge Müdürü Yakup Önder, Kanun gereği, elektrik dağıtım faaliyetleri ile elektrik perakende satış faaliyetlerinin birbirinden ayrıştırıldığına dikkat çekti. Önder, “Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nun (EPDK) kararına istinaden, geçen yıldan itibaren elektrik dağıtım ve altyapı faaliyetleri yürüten şirketimizin unvanı ADM Elektrik Dağıtım A.Ş. olarak değiştirildi. ADM Elektrik Dağıtım, var olan ve yeni yapılan elektrik hatlarının bakımı, onarımı gibi teknik alt yapı faaliyetlerini yürütüyorken, Aydem Elektrik Perakende Satış Şirketi ise bölgemizde enerjiyi tüketicilerin kullanımına sunan görevli perakende satış şirketidir. 2017 yılında Karpuzlu ve mahallelerinde 620 bin lira bedelinde çalışma yapılacak.” dedi.

Karpuzlulu muhtarlar kendi mahalleleri ile ilgili sorunları aktararak, elektrik kesintilerinden, enerji nakil hatlarında çalışmaların eksikliğinden, Karpuzlu Ovası’ndaki çalışmaların genişletilmesi konusunda, sulama suyu kuyularında enerji nakil hattı çekilmesi taleplerinde bulundular. İlçe Başkanı Taner Çakar’da, Çaltı’dan sonra Kapruzlu’ya dönülen kavşağın geceleri çok karanlık olduğunu ve acilen orada aydınlanma sistemlerinin düzenlenmesi gerektiğini söyledi.

Şirket faaliyetlerini sürdürürken iletişim çalışmalarına önem verdiklerini vurgulayan Önder, “Muhtarlarımız ve tüketicilerimiz ile güçlü bir iletişim ağımız var. Hizmet bölgemizde yer alan muhtarlarımızın ihbarlarını öncelikli olarak değerlendiriyor, ihtiyaç ve taleplerde gerekli müdahalenin en kısa sürede gerçekleştirilmesini sağlıyoruz. Karpuzlu Ovası’ndaki çalışmaları genişletmek için DSİ’den yazı alınması gerekli biz bu çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kavşak içinde yetkililere aydınlanma konusunu ileteceğiz” dedi.

Karpuzlu için faydalı bir toplantı olduğunu belirten İlçe Başkanı Süleyman Taner Çakar son olarak, toplantıyı organize edilmesinde yardımcı olan AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş'a ve toplantıya katılan herkese teşekkür etti.

 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472