banner480

Çineli Ülkücülerden, Mehmetçik İçin "Sefer ve Zafer Duası"

Çineli Ülkücülerden, Mehmetçik İçin "Sefer ve Zafer Duası"
banner269

Çine Ülkü Ocak Eğitim ve Kültür Vakfı hizmet binasında, Türk ordusunun muzaffer olması için Fetih Suresi okunup dualar yapıldı.

Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı'nın zaferle sonuçlanması ve Mehmetçik'e destek olmak için Çine Ülkü Ocak Eğitim ve Kültür Vakfı hizmet binasında "sefer ve zafer duası" etkinliği yapıldı. Programa MHP Çine İlçe Teşkilat Başkanı Kazım Oluç ve ülkücüler katıldı.

Çine Ülkü Ocakları Başkanı Murat Çalışkan, "Türkiye Cumhuriyeti, Fırat'ın doğusunda emperyalist güçlerin desteği ile yuvalanmış, bekasını ve milli varlığını çok ciddi şekilde tehdit eden, hain bölücü terör örgütlerini, yuvalandığı ve saklandığı coğrafi alanlarda etkisiz hale getirmek, bölgeden temizlemek ve Suriye hududumuzda güvenli bölge oluşturmak üzere mensubu olmaktan gurur duyduğumuz şanlı Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatmış olduğu, Barış Pınarı Harekatıyla, kutlu bir sefere çıkmıştır. Türkiye'yi kuşatma ve kundaklama niyetine haiz mihrakların oyunlarının bozulması artık kaçınılmaz bir mecburiyettir. Türk milleti ihmal ve inkarı mümkün olmayan büyük bir varoluş mücadelesinin tam ortasındadır. Ülkücüler bu mihvalde devletinin ve şanlı ordusun bir neferi ve daimi destekçisidir. Allah askerimizin ayaklarına taş değdirmeden annelerine, evlatlarına, kardeşlerine kavuşturmayı nasip etsin, ordumuza kolaylıklar versin" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472