banner488

Yeşilbaşak Olea'da ilk zeytinyağı sıkımı yapıldı

Yeşilbaşak Olea'da ilk zeytinyağı sıkımı yapıldı
banner269

Yeşilbaşak Olea Zeytinyağı, 2021 yılında Çine Organize Sanayi Bölgesi’nde kurduğu soğuk sıkım zeytinyağı üretim tesisinde yeni sezonda ilk sıkımı gerçekleştirdi.

Zeytinyağında Aydın ilinin gururu Yeşilbaşak Olea, yeni sezon üretimlerine başladı. Geçtiğimiz sezon üretime başlayarak ilk yılında 5 farklı ülkede almış olduğu 1. ‘lik ödüllerinin yanı sıra Türkiye’ de de 2 altın madalya alarak adından sıkça söz ettiren Yeşilbaşak Olea, Türkiye’nin en prestijli ödülü olan UZZK yarışmasında orta meyvemsilik kategorisinde birincilik alarak Çine’nin gurur kaynağı olmuştu. Bu yılda Yeşilbaşak Olea yeni sezonda da oldukça iddialı olarak sezona açtı.

"Üretimde İlk Hedef Kalite"

Çine ilçesi Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet sürdüren Yeşilbaşak Olea’ nın kafadar sahipleri Mesut Dağdeviren ve Alirıza Candan bu yılda da kalitemizi bir adım ileri nasıl taşıyabiliriz diye planlama yaptıklarını, bu yılda bir dünya markası haline gelmek için çalışmalarının devam edeceğini belirterek, en iyi zeytinyağını üretmek için sezonu açtıklarını ve tüm üreticilere hayırlı olmasını dilediler.

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2021, 11:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472