banner488

Topçam Madran Su, Almanya’ya ihracat

Topçam Madran Su, Almanya’ya ihracat
banner496
Çine’de ambalajlı su sektörünün önemli firmalarından biri olan Çipaş, Almanya’ya Topçam Madran markalı pet sularını Eysim Mineral işbirliği ile ihraç etmeye başladı.

Çine Belediye Başkanı Salih Dinçer ve Eysim Mineral Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir Çine’nin gelişmesi için uzun görüşmeler sonucunda Çine Topçam Madran Suyu’nu Almanya’ya ihraç etmek için protokol imzaladılar. İşlemlerin sona ermesiyle Çine Topçam Madran Suyu Almanya’ya ihraç edilmeye başlandı.

Eysim Mineral Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir, “ Avrupa’daki Türk vatandaşlarımızın özellikle Çineli vatandaşlarımızın da memleket ve su hasretlerini gidermesi için elimizden gelen çabayı sağlamaya çalışıyoruz. Hem yurtiçinde hem de yurtdışındaki bütün Çineli vatandaşlarımız ve Çine’nin gelişmesi için hep birlikte neler yapabiliriz diye düşünüp elimizi taşın altına koyduk. Üretim ve istihdamı artırmak ve Çine’nin gelişmesi için çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Çineli vatandaşlarımıza hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Çine Belediye Başkanı Salih Dinçer, “Avrupa’da yaşayan vatandaşlarımız artık vatan hasretlerini bir nebzede olsa Çine’mizin suyu ile giderecek. Eysim Mineral Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir ile görüşmelerimiz sonucu Çine Topçam Madran Su olarak Almanya’ya ilk ihracatlarımızı gerçekleşirdik. Madran dağındaki kaynaklardan gelen suyumuzun kalitesi ülkemizdeki en kaliteli ve en sağlıklı kaynak sularının en başında gelmektedir. El değmeden dolum yapılan sularımız artık Almanya’da bulunan vatandaşlarımıza ulaşmaya başladı. Artık Almanya’da bile suyumuzun kalitesi anlaşılmış, pazarı oluşmaya başlamıştır. Çineli halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.















Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472